Almenü viselkedésének beállítása

Sziasztok,Segítséget szeretnék kérni.

Készítek egy honlapot - ez az: http://chupi.hu/demo7A menüsor alatt van egy vízszintes almenüsor. Ezt meg tudtam csinálni.

Azonban azt szeretném, hogy az almenüsor tartalma ne csak akkor jelenjen meg, amikor az egérmutató épp rajta van egy főmenü linken, hanem mindig látható legyen.Mit kell ehhez módosítanom?Köszönöm az újbóli segítséget!boresuta

Most lehet, hogy én értettem valamit félre, de mégis hogyan szeretnéd ezt kivitelezni, ha egyszer minden főmenühöz más almenük tartoznak?

Minek kellene ott állandóan látszania?

Bocsánat, ha nem volt érthető.

Megpróbálom akkor pontosabban megfogalmazni:Jelenleg az almenük csak akkor látszanak, ha az egérmutatót egy főmenüpont fölé viszem. És csak addig is látszanak.Azt szeretném, ha ha az utoljára használt menüponthoz tartozó almenük látszódjanak állandóan. A nyitólapnál - érkezéskor - nyilván nincs ilyen, de ha valaki például rákattint a webshopra, akkor az almenü-sor maradjanak ott “megnyitva”, hogy egyszerűbb legyen navigálni. Jelenleg az egeret benn kell tartani az almenüsávba, ha almenüt akarok választani - ez az, ami kicsi bosszantó néha.Nem tudom, mostmár érthető-e, mire gondolok.

Bocs, ha bénán fogalmazok…És köszönöm a segítséget!

Oké, így már érthető. Én értettem félre.Viszont a megoldásról fogalmam sincs. Én valószínűleg valami oldal sablon-os megoldással próbálkoznék, de biztos van ennél egyszerűbb is.

Gondolom javascriptel oldottad meg az almenüket, igaz? Abban nem tudod úgy paraméterezni, hogy mindig látszódjon?.