Állandóan jelszót kér az oldal megjelenítéséhez

Sziasztok!
A tudásom a témában -1. Nem én hoztam létre az oldalt, de nekem kell hozzányúlnom.
Adott egy weblap, amit ha megnyitnék, minden alkalommal felhasználónevet és jelszót kér tőlem. Ha megadom, akkor megjelenik az oldal. A belépéshez meg kell hívnom a login.php-t, ez után van szerkesztési lehetőségem. Edge, Crome, Firefox és Opera is egyformán működik. Ráadásul a két utóbbit most telepítettem, soha előtte semmit nem néztem meg rajtuk, tehát a gyorsítótár és társai nem szólhatnak bele.
Ez most tárhely, vagy weblap probléma?
Köszönöm a segítéséget!!
Webhellyel való kapcsolat nem privát|690x301
Üdv, Pásztor Ferenc

Mivel egy login.php-t kell meghívni, így weboldal gond lesz. Bár kérdés, hogy a wp-login.phpt-t? Mert akkor annyi, hogy pl kb 1 óra után kidob, akkor az valami security plugin. Ha sima login.php akkor az valami kis belenyúlás lesz.
Persze lehet, egy sima directory password is, ami tárhely, és valaki adott rá egy login.php redirectet, De valószínűleg a weboldal lesz, esetleg htacessben van.

Szervusz!
Köszönöm a válaszod!
Annyi kiderült, hogy nem a tárhely szolgáltatónál van a gond, hanem .htaccess fileban lett átállítva valami, valahogyan.
Ezt kellene tudni visszaállítani. Bonyolítja a helyzetet, hogy nem férek hozzá a log alkönyvtárhoz, így nem tudok belenézni az állományokba. (Ez viszont szolgáltató hiba lesz.)
Ezek után valami konkrétabb ötlet?
Köszönöm!

Írd meg a tárhelyszolgáltatónak, szerintem segíteni fognak.
WP-ből a log-okhoz nem fogsz tudni hozzáférni, cserébe a htaccess fájt pluginnal tudod szerkeszteni, ám nem ajánlott. Inkább FTP-vel és szövegszerkesztővel, avagy tárhelykezelő fájlkezelőjével.

Szervusz!
Köszönöm a javaslatod, éppen tegnap délután jeleztem is nekik.
Mára pedig megjavult!
Azért jó lenne tudni mi volt az ok…
Üdv, Ferenc