All-in-One WP Migration bővítményt használtátok már?

Sziasztok!

Az egyik ügyfelemnek weboldalt készítek. Van neki egy régi, de nem azt újítgatnám fel, mert sem a sablon, sem a tartalom nem megfelelő, hanem az egészet nulláról építeném fel újra.
Az a kérdésem, hogy ha a saját tárhelyemen egy aldomain-re megcsinálom az egészet, akkor az “All-in-One WP Migration” nevű bővítménnyel szépen át tudom majd pakolni az ő domainjére ha kész vagyok?
Van valakinek tapasztalata ezzel a bővítménnyel? Vannak korlátai esetleg?

Próbálkoztam régebben már migrációval “manuálisan” - aldomainről fődomainre még hagyján, de két teljesen különböző domain-nél megoldani kínlódás volt számomra, főleg a DB miatt. Ezért keresek valami egyszerű, de nagyszerű megoldást.

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv, Györgyi

Szia!
Igen, én rendszeresen használom erre. Az ingyenes verzió korlátozott, csak 512MB méretű fájlt importálhatsz maximum.
Ezt én úgy szoktam megoldani, hogy a bővítménnyel csak az adatbázist és a sablonokat exportálom, az uploads mappát és a bővítményeket pedig manuálisan lementem, majd feltöltöm FTP-n keresztül, így szinte 100%, hogy nem lépem át a kvótát.

Maga az All in One WP Migration plugin kicsit kényes, az alábbi dolgokra kell főleg figyelned:

  • megnézni, hogy mekkorák a max engedélyezett értékek a tárhelyeden
  • figyelni rá, hogy lehetőleg ugyanaz a PHP verzió fusson az import tárhelyen, mint ahonnan exportáltad

Ha valamiért elakadna az import (“stuck” állapot), az a fentebbi két dolog miatt főleg lenni. Ha ezek ellenére nem működik, akkor javaslom a 6.64-es verzió letöltését, azzal általában szokott.

Szia, köszönöm a válaszodat. Ellenőriztem a PHP verziókat, az export site 7.2.20, és ahova importálnám az a 7.1.28. Szerinted érdemes ezek összhangba hozása, vagy

  • 6.64-es plugin verziót használjam kapásból,
  • esetleg más, funkciójában megegyező bővítményt használjak?

Mivel mindkettő 7-es verzió, így működnie kell. Szerintem tegyél egy próbát. Ha valamiért ne adjisten ne működne, és a verzió visszaállítás után sem, akkor amelyik plugin még jó lehet Neked (bár én az All In One WP Migrationt preferálom):

  • Duplicator
  • Updraft Plus

Köszönöm szépen! Kipróbálom.

Sziasztok!

Problémába ütköztem oldalköltöztetés közben. Az oldal szépen átköltözik, viszont semmit nem tudok szerkeszteni benne. Ha bármit változtatok, akár a wordpressben, vagy bővítményben, egyszerűen eltünik az oladal. Az elementor be sem töltődik. Az oldal egyébként rendesen üzemel mindaddig amig nem akarok változtatni rajta onnatól káosz az egész. Találkozott valaki már hasonlóval, mi lehet a hiba?

PHP verzió ugyanaz, worpress verzió ugyanaz, hibanapló semmit nem mutat

Ha duplicatorral költöztetek akkor PHP Open Base Dir hibaüzenetet kapok. De sajnos a szolgáltatóm ezt nem tudja átállítani, de szerinte ez nem okozhat hibát

Ha All-in-One WP Migration bővítménnyel költöztetek nincs hibaüzenet sem, minden szépen átköltözik, csak semmi sem változtatható az oldalon

Valakinek ötlet?

Nem lehet, hogy az elementor fájlba akarja a css-t menteni és nem megfelelőek a fájl/mappa jogosultságok?