All in One SEO

Sziasztok,

Kicsit belebonyolodtam ebbe a meta tag dologba.

Használom ezt a bővíttményt. Van benne egy olyan, hogy no index settings.

Itt megadtam, hogy ne idexelje a date archive, author archive, search, 404, és a paginated page.

Advanced settings-nél külön szabályt hoztam létre a posztokra.

Az lenne a kérdésem, hogy kell e megmondani a robotnak, hogy index vagy ha nem adok meg szabályt és nem tiltom akkor ő alapból indexel?
Tehát a cél az a bejegyzéseknél, hogy index, kövesse de ne cachelje le a posztot.

Ugyanigy a paginated page.

Jó ez így szerintetek?
Köszönöm

Erre találták ki a robots.txt fájlt.

robots.txt generátor: http://tools.seobook.com/robots-txt/generator/

Lehet de nem értem :slight_smile:

Inkább úgy kérdezem, hogy kell e használni egy posztnál azt, hogy content="index ha azt akarom hogy indexbe vegye a bejegyzést, vagy ez figyelmen kívűl hagyható?

Sajnos ettől jobban nem tudnám elmagyarázni: https://support.google.com/webmasters/answer/6062598?hl=hu

@krisztina: Az “index”-et nem kell hozzáadni a bejegyzésekhez, mert az az alapértelmezett érték, és indexelni fogják a keresők.

trisq Köszönöm,

Bocsánat de nem vagyok nagy mágus és nem találtam meg rá a megoldást:)

Sziasztok!

Egy olyan problémám van, hogy három oldalamra feltelepítettem a plugint, viszont egyik oldalon sem jelennek meg a pluginen belül a Keywords mezők. Egyszerűen nincsenek sehol. Sem a Settings-ben, sem amikor létrehozok egy bejegyzést, vagy oldalt. Minden egyéb mező megjelenik, de a Keywords mező sehol nincs, így használhatatlan a plugin.

Egyetlen közös dolog van a három oldalban: a tárhelyszolgáltató. Mindhárom oldalon kikapcsoltam az összes plugint és a theme-t, majd bekapcsoltam a SEO plugint, hogy lássam, ha akad valamivel, de már az alapnál ez a hiba áll fenn mindhárom oldalon.

Lehet, hogy a tárhelyszolgáltatónál van valami beállítás, ami ezt a hibát okozza?

Előre is köszi a válaszokat!

Admin / All in One seo / General settings legalja: Keywords settings, ez legyen engedélyezve.

Mivel 2009 szeptember óta a google nem veszi figyelembe a keyword elemeket, ha használni akarod, külön be kell kapcsolnod.

Köszönöm szépen a válaszokat!!! :slight_smile: