Gondom van vele. Nem jeleníti meg a hirdetéseket. Volt egy időszak amikor a beállításoknak megfelelően megjelentek a hirdetések , most semmi.
Lehet, hogy a Googl mindig nem rak ki hirdtést ?
Én is ezt a plugint használom az oldalaimon, nem tapasztaltam semmi különöset vele kapcsolatban. Nem lehet, hogy a Google-ban állítottál valamit, Vagy ki-bekapcsoltad a plugint, és az API-kulcsot nem adtad meg neki újra?
Nem tudom mi lehet most kikapcsolom és utánna újra be kapcsolom. Ha nem megy akkor sem akkor teszek be manuálisan reklámot. De az Googl kulcsot megadtam . Mégse megy rendesen. Admin felületen a helyét látom de a reklám nem jön. Felhasználóként meg semmi. Láttam valahol egy másik adsense plugint lehet, hogy próbálkozom azzal.
Szervusz Apu!
Ha látod a fehér, üres reklámhelyeket, akkor az azt jelenti, hogy a bővítmény jól dolgozik, csak nem kap adatot. Vagy nem jó kulcsot adtál meg, vagy a kulcs jó, de a Google-ban nem állítottad a reklámot aktívra.
Ez a bővítmény tényleg egyszerű, és kiválóan működik. Szerintem nehezen találsz egyszerűbbet.
Köszönöm a segítséget igazad volt.
A google ban piszkáltam el, mert nem volt engedélyezve. Talán figyelmetlen voltam, de nem is tudtam mi az.
Letöröltem engedélyeztem és újra bekapcsoltam jó lett igaz közbe pár oldalra betettem egy két manuális reklámot is. Már ott maradnak, nem szedegetem ki.