Aliens Online

Hahó, megint én! :smiley:A kepregeny.net hosszadalmas procedúrája közben volt alkalmam alaposan megrágni a WP témát, így az Aliens Online e107-ről való WP-re váltása alig egy hetet vett igénybe.

Persze könnyebb dolgom volt, sokkal könnyebb, hiszen a alap témán (na ciki, nem emlékszem a nevére, de talán grey13) alig változtattam, de az a kevés megdobta (remélem) a külsőt! :smiley:

A pluginok is bejáratódtak már, tehát úgy máködnek ahogy elvárom tőlük.

A cikkek átrakása nem ment csak zökkenőmentesen, mindegyik elejét elfelejtette átvenni, de a google cache csodákra képes! :smiley:Ja igen, alien témában 10 éve vagyok jelen a neten, úgyhogy jubileumi honlap lettem!http://www.aliensonline.huPozitív / negatív, szokás szerint jöhet!

Elegáns, lényegretörő, google readerbe való :smiley:Apropó RSS: valahova szerintem kirakhatnál egy rss feed linket az oldalsávba, mert ugyebár nem minden böngésző címsorában lapul meg a feed-ikon.

30 éves az Alien - A nyolcadik utas: a Halál

20 éves az első Dark Horse képregény, a “Theory of Alien propagation”, azaz az “Idegenek szaporodásteóriája”.

12 éves az Aliens Honlap, mely 4 éve Aliens Online-ként üzemel.Idejét láttam a ráncfelvarrásnak. Az alap a Gluttony nevű ingyenes sablon, melyen itt-ott csiszoltam egy kicsit, főleg a sidebarját, meg a kommentelési részt, meg még egy kicsit, hogy még jobb legyen! :slight_smile:

Abszolute alap pluginek vannak továbbra is felhasználva, melyek widget mentesen kézzel kerülnek a helyükre. Én már csak ilyen régimódi esztergályos vagyok! :wink:Suta és talán sokak örömére az RSS a felső menübe bekerült. :slight_smile:Ennyi lett volna, megyek aludni. Kellemes hétvégét! :cool:

Scarlett-et fújta elém a szél, és kis átalakítással /és a fránya kódolt footer kigyomlálásával/ alkalmassá tettem az Aliens Online számára.

Semmi extra nincs benne, a célnak MOST pont megfelel! :slight_smile:

Antal Nimród rendezésével: Predator 3 nyáron yeeee :smiley:

krrrrrrrr :slight_smile:

@mano: szép ez az Aliens Online. Nekem tetszik. Gratula!

érdekes, azt hittem tavaly volt váltás, közben idén februárban…de nem is ez a lényeg.

az Equilibrium pont azt a letisztultságot és lényegre törést hivatott megjeleníteni WP alatt, amit úgy éreztem át kell emelnem az Idegenek vértől lucskos világába, persze beletört a bicskám párszor, hiszen hihetetlen egy tákolmány az eredeti kódolás, éppen ezért csak a CSS-ben hivatkozom rá.még pár apróság hiányzik, de már éles az ÚJ AOL (AlienOnLine), mint egy idegen belső állkapcsának fogsora! :wink:http://www.aliensonline.hu