Alert bar beszerzése

Sziasztok,





Egy újabb érdekes kérdéssel fordulnék hozzátok. Megváltoztak a weblapunk számlázási adatai,és erre szeretnénk felhívni a figyelmet is. A segítségeteket kérem abban,hogy erre mi lenne a legjobb megoldás. Személy szerint valami olyasmire gondoltam,hogy piros sáv benne a felirat,de erre mi lenne a legmegfelelőbb plugin,vagy script. (Sajnos nem igazán vagyok otthon a wp témában és ezért kérem segítségeteket.)





Előre is köszönöm a segítséget.

Mennyire fontos ezen információ változása?

  • Nagyon? Popup
  • Közepesen? Fenti csík, amit említettél.
  • Kevésbé? Kapcsolatnál egy piros szöveges sorral felhívni a figyelmet.



    Ha adsz linket, megadhatjuk a megoldás könnyen.

A számlázási adatváltozásra talán még egy kicsit Syska által javasolt harmadik változatot lehetne javasolni, de - gyakorlati tapasztalataink szerint - ez annyira felesleges, mint a pápának a nászlakosztály.



Az emberek tudomásul veszik, hogy egy bazi nagy vörös jel a szemükbe ugorva közöl egy új, 18 számjegyből álló bankszámlaszámot, és megy is tovább.

A számlázási adatváltozást a számlán kell, igen feltűnően, jelezni.



Magát, a változás tényét elegendő egyszerű szöveggel, más színnel feltüntetni, nem kell ezért újabb bővítményt hadrendbe állítani.

Elég sok számlát utalok és a számlán kell jelezni, mert a honlapon feltüntetett dolgok elszállnak az emlékezetből. Ha nem számlaszám, hanem üzemeltető, akkor viszont a kapcsolatokba is kiírnám, de módosítani kell az Ászf-et és még pár dolgot