aldomain hiba

Sziasztok!Előre elnézést, de kezdő WP használó vagyok.

A kérdésem két részből áll.

Volt egy blog.domain.hu oldalam ami egy google blogger oldalra mutatott, majd létrehoztam egy Wp oldalt ahová ezt beimportáltam.

Így működött a domain.hu/blog oldal. A korábbi tartalmat szerettem volna átirányítani az új helyre a szolgáltató felületén, aminek az lett az eredménye, hogy egyik sem jött be.

Most az a jelenség, ha a WP beállításoknál a blog oldal szülő mappáját átrakom akkor úgy működik, viszont az eredeti helyén, a domain.hu/blog oldalon hibaüzenetet kapok. Mit kéne tennem, hogy legalább az eredeti megoldás működjön.Illetve a kérdés második fele, hogy a beállítást hogy tudnám működőképesen megvalósítani?Köszönöm

Az én meglátásom szerint, ez nem WordPress jellegű, hanem szerver üzemeltetési és beállítási kérdés.Érdekes, hogy aldomainről írsz, miközben a szervereden pedig alkönyvtáras szerkezetben szeretnéd üzemeltetni a dolgot :slight_smile:

Azt gondoltam a blog.domain.hu az aldomain. És ilyen esetben ki tudna segíteni, ha nem WP hiba? A szolgáltató elhajt. Köszi.

Rendben, akkor mesélj nekem konkrétumokról.Mi az a hiba ami jelentkezik?

Milyen hibaüzenetet kapsz?Ha a szülő könyvtárban működik ott miért nem jó?

Mintha egy üres mappára mutatna.

“Index of /blog”

parent dir…Hogy miért van így, nem tudom.

Lehet, hogy elkerülték a figyelmedet DjZoNe kérdési. Sokkal közelebb kerülnénk a megoldáshoz, ha legalább annyit elárulnál az egészről, mint amennyit kérdeztek tőled:

Quote:

Rendben, akkor mesélj nekem konkrétumokról.

Mi az a hiba ami jelentkezik?


Milyen hibaüzenetet kapsz?

Ha a szülő könyvtárban működik ott miért nem jó?

A kérdésre válaszoltam és leírtam, hogy mi a jelenség/üzenet. Ha még egy szülőt beállítok, az bekerül a linkbe. (domain.hu/szulo/blog). Ezt nem szeretném.

Még mindig nem működik az átirányítás. Tud valaki segíteni?

Továbbá van egy másik kérdésem is.

Ha linkelem az oldalam valahol, (pl. facebook) akkor az ékezetes karakterek hibásan jelennek meg.

Az alapbeállításoknál, UTF-8 van beállítva kódolásnak. Mi lehet a hiba oka?Köszönöm