Alapvető problémák...

Tisztelt Segítő emberek.

Előre is köszönöm…

Nos elmondnám mik a problémáim. Elsősorban nagyon egyszerűnek hangzik az a telepítés ami itt le van írva, hohóóó de ez annyira nem egyszerű.

Nekem például nem világos, hogy ha letöltöm a legújabb WordPress-et és azt felrakom FTP-vel mondjuk a gyökérkönyvtárba, akkor hogy tudok felrakni mondjuk egy sablont, mert léteznek ilyenek is és én egy ilyet szeretnék használni? Mert ezt nem igazán értem. Gondolom a Telepítős cuccokat nem lehet keverni a Sablonnal… :S Ez nekem nagyon nem tiszta, hogy akkor annak nyissak egy új könyvtárat vagy hogy? Ha ezt megválaszolja nekem valaki hát annak előre is GRAT és KÖSZI! mert ha felraktam a telepítős cuccot és rámegyek az oldalra akkor bejön hogy nincs megfelelően telepíítva és kéne neki az amit ugye átírtam ez a config sample. Na ezt teljesen nem értem, hogy miért kell, mikor elvileg jól van felrakva.

Aztán rögtön a másik gond: igazából ez a nagyobb gond, nekem új ez a PhPMyAdmin és addig oké hogy ott megkell nyitni egy könyvtárat, de azt honnan tudom, hogy Binary vagy miben kell elindítanom arról meg nem is beszélve hogy kb 2 millió választási lehetőség bejön ott a configurálásnál… Nincs valami nagyon-nagyon pontos leírás? :S:S

Hááát tudom hülyének nézek ki, de igazából csak szimplán nem értem az egészet. Már vagy 10x próbáltam és kezd elmenni a kedvem tőle…

Köszi a segítséget!

A pókerreklám-kép törölve!

Ha ftp-vel rakod fel, akkor a sablont ide kell felmásolni kibontva -> wp-content -> themes. Ha az admin felületről rakod fel, akkor nem kell kicsomagolni, hanem Megjelenés -> Sablonok -> Új hozzáadása -> Feltöltés -> Tallózás

no akkor:

dokumentacio.word-press.hu

codex.wordpress.org

Még legalább 1-1,5 órát ismerkedj a felülettel -szerintem-, sok időt/energiát/“ujjkoptatást :)” spórolhatsz mindenkinek(magadnak is…)

youtubera tele van videókkal a témában, szóval rákeresni arra, hogy how to install / how to use wordpress