Aláírás poszt hozzászólásoknál

Sziasztok!Valaki találkozott már olyan pluginnal, ami egy regisztrált felhasználónak lehetőséget ad, hogy beállítson valamiféle aláírást, mint pl. a fórumoknál szokott lenni. Ez az aláírás most nem a fórumban, hanem a posztokhoz írt hozzászólásoknál jelenne meg. Létezik egyáltalán ilyen? Amit én találtam - Mobile Comment Signature - az már hasonlít rá, de valahogy mégsem az.

Előre is köszi a segítséget.

http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=user+signature&sort=http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=signature&sort=Próbálj meg ezeken a linkeken keresni, hátha találsz valami használhatót. Én még ilyet sose láttam …

Ezekre a kulcsszavakra kerestem rá én is, így találtam meg az általam említett plugint is, de az ugye nem teljesen azt adja vissza, amit szeretnék. Mindenesetre kösz, várok hátha lesz valaki, aki már találkozott ilyennel.

Egyszerű megoldásnak tűnik, hogy a Felhasználók oldalán van egy életrajzi adatok, amit leginkább nem töltünk ki. Azt lehet aláírásnak használni úgy, hogy oda az aláírás, és a sablonodba pedig megjeleníted a hozzászólás végén.

Ha jól értelmezem, akkor a sablon comments.php-jába,rész után kellene beilleszteni az életrajzi adatot, de az a sor, hogy néz ki, nem találtam meg? :blink:

Jó ötletnek tűnt, de már nem ajánlott a 2.8 óta. :slight_smile:http://codex.wordpress.org/Template_Tags/the_author_description

Köszönöm Győző, így már működik a dolog - óriási!!! :smiley:

Code:


Még egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban: az miért van, hogy ha ebbe az életrajzi infók (mostantól aláírás :P ) közé html kódot illesztek, akkor azok közül nem működik mind. A dőlt, kövér, hivatkozás azok, amiket próbáltam és működnek, míg a kép beillesztése az nem sikerül neki, már a profil módosítása után a szövegboxból is kitörlődik vagy egy része a kódnak vagy maga a teljes kód. Mi ennek az oka?