Ezt sikerult valakinek beuzemelnie?
Mit “ezt”?
ápdét: aha, ha a http://anthologyoi.com/awp oldalon lévő dologról van szó, akkor félig-meddig. Az inline cucc nekem ment, de a többi ajax-feature nem, ráadásul a pluginok fele nem zenélt vele együtt.
Hagytam is, mert általában szép az ajaxos megoldás, meg kellemes, de nem az igazi; mindig kilóg a lóláb valahol. Egyedül a k2-ben lévő advanced navigation nem nyomorultkodott még soha, de az ajaxos kommentelés már igen. Szerintem apróságokon kívül nemigen érdemes ajaxkodni, de sok sikert, hátha neked jól megy majd
Nálam az a gond vele, hogy a widget-eket nemtudom én pakolni, mert azt írja, hogy a sablon nem megfelelő…
és azzal van még probléma, hogy angol… leglaábbis nekem ez gond, de tény, hogy rengeteg mindent lehe tállítani ahogy néztem és próbáltam elemezni
férfiasan bevallom, hogy szenvedtem vele 1-2 órát és letettem a használatáról.
Valaki vállalkozik, hogy többen neki esve lefordítjuk? Egyedül nem akarok neki esni.
SZVSZ felesleges, mert mint látod többen is nekiestünk, és még a beüzemelés se ment. Aki jellemzően meg nem beszéli az angolt kevesebb ide vonatkozo ismeretekkel rendelkeznek
Sztem úgy már könnyebben lehet találni összefüggéseket és könnyebb lenne beüzemelni.