Ajax Event Calendar

Sziasztok!

Telepítettem az Ajax Event Calendar plugint, amivel nagyon meg lennék elégedve kivéve a magyarosításával.

A dátum formáját sikerült beállítanom, úgy hogy az évet írja előre, de sehogy nem jövök rá, hogyan tudnám a 3 betűs nap neveket vagy kezdőbetűre vagy pedig teljes formára változtatni.

Köszönöm előre a segítséget,

László András

Wordpress 3.3.1

Ajax Event Calendar 1.0

Weboldal www.rendezvenynaptar.ro

Üdv,

Talán ez segít: http://psysoul.hu/rebirth/php-datum-es-ido-tutorial/

Köszönöm a linket, nagyon hasznos dolgokat találtam az oldalon. Az én gondomon sajnos nem segít, mivel a naptár jquery alapú.

A jquery.fullcalendar.min.js -ben átállítottam a megjelenést, a címben meg is változott, de az oszlopokban nem:

Quote:

titleFormat:{month:"yyyy MMMM",week:"yyyy MMM d{ '—'[ yyyy][ MMM] d}",day:"dddd, MMM d, yyyy"},columnFormat:{month:"dddd",week:"ddd M/d",day:"dddd M/d"},timeFormat:{"":"h(:mm)t"},isRTL:false,firstDay:0,monthNames:["January","February","March","April","May","June","July","August","September","October","November","December"],monthNamesShort:["Jan","Feb","Mar","Apr","May","Jun","Jul","Aug","Sep","Oct","Nov","Dec"],dayNames:["Sunday","Monday","Tuesday",

"Wednesday","Thursday","Friday","Saturday"],dayNamesShort:["Sun","Mon","Tue","Wed","Thu","Fri","Sat"]

Rákerestem a hárombetűs magyar napokra (pl. Csüt) az állományokban és mindenütt kicseréltem kezdőbetűre (Cs) és mégis az oldalon hárombetűs a megjelenítés.

Üdvözlettel,

László András