Ajax Comments 2.08

Igen, megint hazai pályán játszom, ezt a plugin én maintaineltem egy darabig, amikor több mint egy éven át eltűnt az írója.

Most készül az átírt verziója, mivel volt némi nézet eltérésünk az uriemberrel azóta. Főleg, hogy fizetőssé tette az alkalmazást.

De a legutóbbi nyílt verzió itt érhető el:

http://wordpress.org/extend/plugins/ajax-comments/

Alapvetően arra való, hogy az oldal újratöltése nélkül elküldi a megjegyzést, majd a komment listához hozzáfűzi. Ez jelenleg csak kubrick klón témákkal működik tökéletesen, az új verzióban már erre is van megoldás, szerencsére :slight_smile:

Hogyan tudnám rábírni, hogy az én sablonommal is működjön ez a plugin? Aláírásomban van a blog.

Lesz egy új kiadása hamarosan, ami a legtöbb témával működni fog, stay tuned :slight_smile:

Akkor várok az újra. Láttam van már 2.09-es változat is kemény 1 dolcsiért. Abban is benne van a kezed?

Abban nincs :slight_smile:

Bár, elmondom, hogy szerintem Mike lenyúlta a fejlesztésem… Elkezdtem írni az új plugint, nyilvánosan SVNen, és az új funkciók amiket beleraktam, véletlenül megjelentek a 2.09-ben…

Szóval hivatalosan nem tudok róla :slight_smile:

De ha kész lesz, nagyon Mike alá fogok pörkölni :slight_smile:

Hm… Hát ez nem volt szép dolog tőle. Magyarul a te munkádért kér szinte pénzt. Jó nem nagy összeget, de nem is az a lényeg.

várható frissítése a pluginnek?