Aeros - skin hiba

Sziasztok.Leszedtem a word press bloghoz ezt a skin-t: http://wordpress.org/extend/themes/aeros. De mikor beállítottam a megjelenésnél a témát, a főoldalán ezt a hibaüzenetet kaptam:“Fatal error: Call to undefined function the_tags() in /nfs/extra/v/va/valami13/wwwroot/wordpress-2.1-magyar/wp-content/themes/aeros/index.php on line 37”Ez miért van? És hogy tudnám megcsinálni, hogy jó legyen?

Vagy ki kell iktatni a “the_tags()” funkciót a template fájlokból vagy pedig sürgősen upgrade 2.1-ről a legfrissebb verzióra (ami amúgy is ajánlatos). A 2.1-ben még nem volt beépített tag (címke) támogatás.

Kössz az infót. Akkor lecserélem.

Remélem úgy működni fog :slight_smile:

Nehogy a sablont cseréld le, hanem a wp 2.6.2-t tedd fel! :slight_smile:

Én is ezt a sablont használom és az a gond, hogy ha beszúrok egy flash videót, akkor ha feketeség van, átlátszó lesz a videó. Gondolom vhol átkell irni egy értéket, de nem értek hozzá, ezért kérné segítséget:)http://akyyy.hu/?p=23itt lehet látni plszerk.: plusz még az a gondom a skinnel, higy IE-ben nincsennek lekerekitve a sarkok:O

Nemcsak IE alatt, konqueror alatt is szögletes (és fekete, nem félig átlátszó hátterű). FF alatt viszont nagyon jól mutat.

IE nem ismeri azt a CSS megoldást! Mint ahogy, a mi oldalunk kerekített részeit sem :slight_smile:

Igen, a FF kicsit előrébb jár ilyen téren.

De lehet alternatívázni: http://www.webcredible.co.uk/user-friendly-resources/css/css-round-corners-boxes.shtmlA videó mögé meg tégy egy fehér négyzetet, divvel, vagy fapados módon táblázattal.

de hogy, mivel , hogyan, nem értek hozzá

nem tudsz táblázatot csinálni? :o

alap html!!!

Code:

idejönavideoés NE használj hozzá vizuális szerkesztőt!!!

jah, de nekem a skinbe kéne ezt módositani, nem bejegyzés irásakor!

és a videók a skined részei? :o

Monjduk ahogy látom az egész főlap átlátszó. ezt kéne csak kikapcsolni úgy, hogy a jobb oldalon levő menük, linkek, widgetek maradhatnánka átlátszók.persze ha csak az lehetséges, hogy vagy átlátszó az egész vagy nem, akkor inkább ne:)

http://akyyy.hu/wp-content/themes/aeros/style.csscseréld le ezt:

opacity: 0.90;filter:alpha(opacity=90);zoom:1;

erre:

opacity: 1.00;filter:alpha(opacity=100);zoom:1;

Tökéletes!!!Köszönöm:D

Szeretnék a fenti bannerszerüség felé, ahol a különböző oldalak nevei vannak felsorolva a blogomról (rólam, blog főoldal, akármi), oda egy linket beszúrni.Ezt hogyan tehetem meg?

ott a legalapabb page-ek oldalak jelenhetnek meg. (elvben)bár jack bauer 24 óra alatt megoldaná magától! :wink: