Advanced Category Excluder

Amikor elkezdtem blogolni, zavart, hogy bármi amit írok, megjelenik a főoldalon.

Aztán rájöttem, hogy kategóriák alapján a sablonban ezt lehet tiltani, de ez kevésbé tűnt karbantartható megoldásnak ezért született az ACE (Advanced Category Excluder), ami teljes mértékben saját kódbázsra épül, és mindenféle kedvesebbnél kedvesebb szűkítéseket lehet vele eszközölni, nem csak a főoldalra, hanem a kategória listára, az RSSekre, a keresésre, az archívumra…Cím:

http://wordpress.org/extend/plugins/advanced-category-excluder/

Ügyes kis plugin, köszi a fejlesztésért :slight_smile:

Vannak egyébként hibái, mint mindennek.

Pl. a rekzurzív és a javascriptes kategória listázókkal nem működik együtt, de ez a jövö zenéje, no meg a saját sidebar widget :slight_smile:

Meglett a 10.000 letöltő :slight_smile:

Nagy gratu! :slight_smile:

Ez egy derék plugin… az angol fórumban már annyiszor ajánlottam, hogy abból a 10 ezerből rengeteget nekem köszönhetsz :wink:

Köszönöm :slight_smile:

A plugin remek megoldás volt nekem is, hogy bizonyos bejegyzéseket eltüntessek a főoldalról.De akadtam egy hibára, amit nem tudok kiküszöbölni: az oldalak nem jelennek meg.Error 404 - Az oldal nem található…

Sorry, no posts matched your criteria. You might want to search (again)?Mindez csak akkor jön elő (WP 2.9.1), ha a plugin (1.4.3) be van kapcsolva, egyetlen oldal sem működik.Van valami ismert megoldás a hiba elhárítására?Sem tapasztalatom, sem ötletem nincs.

Küldj privátban elérhetőséget, erre kiváncsi vagyok.Nálam 2.9.1 alatt hiba nélkül mennek az oldalak.

Bagab problémája nem lehet esetleg tárhely függő??? :blink:

szerintem is valami config probléma…

PHP 5.3 -on valóban nem megy egyébként, de terveim szerint a héten kijön az új verzió sok sok finomsággal, és php 5.3 támogatással.


Quote:

Warning: Parameter 1 to ace_where() expected to be a reference, value given in /var/www/kickboxpanda/data/www/kickboxpanda.hu/wp-includes/plugin.php on line 227


Warning: Parameter 1 to ace_join() expected to be a reference, value given in /var/www/kickboxpanda/data/www/kickboxpanda.hu/wp-includes/plugin.php on line 227
Saját tárhelyemen nincs probléma, ügyfél tárhelyén felépítem ugyanazt a honlapot, akkor ez van.


Már idegbajt kaptam :) Az Arthemia sok mindennel nem működik együtt (már ami a homepage és widgetek beállítását illeti), ezzel meg gyönyörűen szabályozható, mit zárjon ki.

php verziók?

php.ini összehasonlítás ügyfélnél és nálad?

Khmm… hát ügyfélnél frissebb…

5.3.3-7+squeeze8 vs 5.2.17

Van némi eltérés.Ez a legegyszerűbb, meg aztán több szem többet lát - néhány napig ez a két fájl elérhető (aztán letörlöm). Utóbbi az enyém.

__kickboxpanda.hu/phpinfo.php

__wpdevsite.info/phpinfo.phpSaját php.ini - semmi extra nincs bennük, futási idő, fáj feltöltés, post méret, memória limit - nálam magasabb értékek (pl. memory_limit 32 - 128)

Jajj hát kérem 5.3 vs 5.2 hiba :smiley:Ellenben jó lenne összeszedni magam és kiadni a 2 éve igért frissítést :smiley:

Bakker :slight_smile:

Valamelyik topikban pedig írtad is, hogy megcsinálod, úgy rémlik 2010-es dátummal.

Az a beírás olyan régi, hogy meg sem gondoltam, hogy …Légyszi, légyszi, légyszi…

Annyira király ez a bővítmény.