Sziasztok,
Tudom bugyuta kérdés,de tényleg nem találom az istenért se Szóval hónapokkal ezelőtt adsense kódot kellett beillesztenem a weboldalam forráskódjába,ami nagy nehezen sikerült is.Nah most ezt a kódot cserélni szeretném és sehol sem találom,hogy hol és hova illesztettem be Tud ebben valaki segíteni?
köszi!
Sokat segítene a vaksi látnokoknak, ha legalább a honlap elérhetőségét megadnád.
http://imadomakutyam.hu/
Graphene sablonom van és mikor be kellett illeszteni is nagy szenvedés volt amíg megtaláltam Azt tudom,hogy a sablonszerkesztőbe mentem és ott ugye van egy valag állítás pl options.php archvie.php stb stb…Nah és nekem valamiért az rémlik page.php kellett ezt beírni de ott sincs a kód.De ebből a sok php-ból melyik a html forrás kód? Mert elvileg a page-php mondták anno és ahogy visszanéztem oda is írtam,de most nézve semmi olyan kód nincs ott ami a google lenne
Page-t (oldalt) nem is használsz a weblapodon, csak kategóriát (category.php vagy archive.php) és bejegyzést. (single.php) Utóbbiakban nézd.
Én az oldalsávon látok nyomokat. Az adsense oldalon alaposan nézz körül, hogy a kódok ehhez az oldalhoz vannak-e társítva.
Továbbá az sem árt, ha megnézed, hogy a honlap tulajdonos-ellenőrző kód nem került-e eltávolításra. Vagy a böngésződ úgy van beállítva, hogy blokkolja a hirdetéseket. Vagy ezek keveréke együtt és külön-külön is.
Ha Győző látja jól, akkor pedig sidebar.php-ba nézd meg, az az oldalsáv.
Ha már ilyen jól elbeszélgetünk Syskával, akkor azt is el tudom képzelni, hogy valamikor az oldalsávban elhelyezett widget dolgozott. Csak, mint azt tudjuk, jön egy új gondolatunk, amelyet azonnal a tett követ, és el is felejtjük, hogy a gyors tettünkkel beakasztottunk a régebbi jó(nak tűnő) gondolatunknak.
Nem,nem ezekben sem volt.A vicces,hogy magát a kódot sem tudom lekérni az adsense fiókomban sehol,mert az csak az elején jelenik meg mikor regisztrálunk megadják azt a kódot,hogy helyezzük el a weboldalon és akkor ők megnézik a weboldalat hogy megfelel majd elfogadják.Ez meg is történt hónapok óta.A kód most is ott van ahova raktam most is számolja rendesen a hirdetés kattintásokat,csak ugye leakarnám cserélni mert új néven kell hogy csináljak egy adsense fiókot.A kódról meg csak annyit tudok hogy benne volt a google meg ads szó és így keresem de sehol sincs.Egyikben sem amit most írtatok.Most már elkezdem és végig nézem az összest amit kiad itt szerkesztésnél mert ilyen nincs hogy így eltűnt
Nah ez sem nyert… Pár találtam már volt legalább az adsense szóra,de egyik se az a kód volt. És azt jól gondolom,hogy hiába is van bárhova ez beírva,amint lecserélem ezt a sablont,akkor az a kód is eltűnik és az újba már beírhatom megint?
Nem használsz véletlenül adsense bővítményt?
Nem ezt keressük véletlenül?
<br />
<div class="header-widget"><div id="text-26" class="sidebar-wrap clearfix widget_text"> <div class="textwidget"><br />
<!-- Egyéni méret 4 --><br />
<ins class="adsbygoogle"<br />
style="display:inline-block;width:960px;height:210px"<br />
data-ad-client="ca-pub-xxxxxxxxxxxxxxxx"<br />
data-ad-slot="2438441531"></ins><br />
<br />
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});<br />
</div>
```<br />
És még, a forráskódot nézve, a bejegyzésekben is van adsense kód.<br />
<br />
Egyébként, olyan nemigen fordul elő, hogy nincs sehol a kód, de azért dolgozik, és produkál. :)<br />
Igen, jól gondolod, hogy a sabloncsere eredményeként nem lesznek megjelenítve az adsense hirdetéseid (állj át egy kicsit az alapsablonra, és te is meggyőződhetsz róla). Mitől is jelenne meg, ha egyszer nincs kódod. (feltéve, hogy nem egy cél-bővítménnyel dolgozol :) )<br />
<br />
Ugyanakkor, amint azt láthatod, a forráskód lekérésével (Firefoxban Ctrl + U) megtalálhatod te is a helyét, vagy a <em>Theme/sablon</em> könyvtárban állva pl. a Total Commander kereső funkciójával rákereshetsz a kifejezésre, vagy reguláris kifejezésre.<br />
És a Google Analytics is van telepítve, valószínű, hogy ott láthatod a kattintásokat.
```
És még, a forráskódot nézve, a bejegyzésekben is van adsense kód.
Nem, ez csak a felső banner reklám kódja.Csak azért baj ez,hogy csak sablon csere mert csak ezzel az eggyel tudtam mindent megcsinálni amit akartam más sablont még nem találtam ami jó lenne.