AdRotate

Sziasztok!

Szuper jó ez a - AdRotate - csak azt nem tudom, miért ne mutatja, hogy mennyien klikkeltek a bannerre.

Nem számolja a klikkeléseket. Mit csinálhattam rosszul, mit nem jelöltem be, miért nem számolja, hogy mennyien klikkeltek (képes) a bannerekre? Köszi az infókat!

Létrehoztam 2 banner megjelenést az Adrotateval, mind a kettőt szeretném egymás mellé felrakni a fejlécben.

Azt hogy hová kell azt megtaláltam. Ami a kérdésem, hogy hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a két banner egymás mellett maradjon? Mert jelenleg egymás mellé rakom a két kódot, de nem maradnak egymás mellett, egymás alá kerül.

A két kód közzé kell valami parancs, hogy egymás mellett maradjon??

Köszi előre is a segítséget!

Előbbi kérdésemre sem kaptam még választ, sajnos még mindig nem látható a klikkelések száma. Erre is ha valaki tudja a választ és megírja, azt megköszönöm!

Flash bannert, hogyan lehet berakni, úgy hogy számolja is klikkeléseket?

Előre is köszi az infókat!

ezt a plugint nem ismerem, ezért általánosan tudom csak mondani, hogy a méréshez szükséges kódot magába a flashbe kell beleágyazni.

Van olyan plugin, ami azt tudja kb. amit az adrotate? (BuddyPress nem szereti)

Van. —> Google :wink:

[font=helvetica, arial, sans-serif:3085pkf7]Amikor a két bannert rakok egymás mellé (groups), akkor frissítésenként cserélődnek, egyszer egyik van bal oldalt, egy frissítés után meg a másik… ez mitől van, hogyan lehet ezt megszüntetni? Azt akarom, hogy fix helye legyen a 728 bal oldalt és a kicsi mellette jobb oldalt.[/font:3085pkf7]

Akkor mond meg neki a beállításoknál, hogy ne cserélgesse. :wink: :slight_smile: