Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne:
Létrehoztam egy kategóriát bizonyos típusú bejegyzéseknek (több kategória is van természetesen). (Csak) Az adott kategóriába sorolt bejegyzésekhez vezető linkeket -a bejegyzésben címként megadott szöveggel- ki szeretném tenni az oldalsávra.
Hogyan tudnám ezt megtenni? Van rá natív megoldás, vagy plugin kell hozzá?
Köszönöm a segítséget!
Üdv.:
tomykav
szöveges widgetbe beírod kódolva.
Köszi a választ! OK. De én úgy szeretném, hogy ha írok egy bejegyzést, az automatikusan megjelenjen ott. Mondjuk az utolsó 10 elég, ha megjelenik.
Üdv.:
tomykav
latest post from category plugin
Köszönöm, megoldottam.
Üdv.:
tomykav
Hogyanhogyan? Csak úgy, másoknak, tanulságul.
Sziasztok!
Nekem hasonló gondom van és csak remélni tudom, hogy jó helyre írom.
Egy étterem weboldalát készítem és azt szertenék, hogy ha beírnak mondjuk egy hétvégi akciót, akkor az az oldalsávban jelenjen meg a címmel és szöveggel együtt, mint pl. ezen a képen: Linkjeim
Most nekem így néz ki Linkjeim és hát az nyilván nem tetszik nekik, hogy klikkelgetni kell. Az már csak a hab a tortán, hogy “miért látszik a beírás dátuma, beíró neve, stb plusz infó…”.
Köszi előre is.
Szia
Létrehozol egy akció kategóriát, és az oldalsávban egy query_posts-al lekérdezed ezeket a bejegyzéseket (akció kategória ID számára szűrve).
'cat' => 3,
);
query_posts( $args );
Ãgy szabályozhatod, hogy mi jelenjen meg. (a while cikluson belül mondjuk csak az the_excerpt()meg a the_date()-et használod)
Köszönöm, ezzel sokat segítettél. Közben találtam egy Query post plugint, ami megoldja a problémám.
Üdv: Graffy