Adott kategóriájú bejegyzések linkként a sidebar-on

Sziasztok!

A kérdésem a következő lenne:

Létrehoztam egy kategóriát bizonyos típusú bejegyzéseknek (több kategória is van természetesen). (Csak) Az adott kategóriába sorolt bejegyzésekhez vezető linkeket -a bejegyzésben címként megadott szöveggel- ki szeretném tenni az oldalsávra.

Hogyan tudnám ezt megtenni? Van rá natív megoldás, vagy plugin kell hozzá?

Köszönöm a segítséget!

Üdv.:

tomykav

szöveges widgetbe beírod kódolva.

Köszi a választ! OK. De én úgy szeretném, hogy ha írok egy bejegyzést, az automatikusan megjelenjen ott. Mondjuk az utolsó 10 elég, ha megjelenik.

Üdv.:

tomykav

latest post from category plugin

Köszönöm, megoldottam.

Üdv.:

tomykav

Hogyanhogyan? Csak úgy, másoknak, tanulságul.

Sziasztok!

Nekem hasonló gondom van és csak remélni tudom, hogy jó helyre írom. :slight_smile:

Egy étterem weboldalát készítem és azt szertenék, hogy ha beírnak mondjuk egy hétvégi akciót, akkor az az oldalsávban jelenjen meg a címmel és szöveggel együtt, mint pl. ezen a képen: Linkjeim

Most nekem így néz ki Linkjeim és hát az nyilván nem tetszik nekik, hogy klikkelgetni kell. Az már csak a hab a tortán, hogy “miért látszik a beírás dátuma, beíró neve, stb plusz infó…”.

Köszi előre is.

Szia

Létrehozol egy akció kategóriát, és az oldalsávban egy query_posts-al lekérdezed ezeket a bejegyzéseket (akció kategória ID számára szűrve).

Code:

$args = array(

'cat' => 3,

);

query_posts( $args );

Így szabályozhatod, hogy mi jelenjen meg. (a while cikluson belül mondjuk csak az the_excerpt()meg a the_date()-et használod)

Köszönöm, ezzel sokat segítettél. Közben találtam egy Query post plugint, ami megoldja a problémám.

Üdv: Graffy