Admired sablon tartalom háttér.

Sziasztok!

Már mindent átnyálaztam de nem találok megoldást.

A sablon neve: Admired, és a hivatalos Wordpress theme letöltő helyröl származik, a sablon készítöje jelszóval védi a fórumát, ezért itt próbálok segítséget kérni.

A hiba a következő:

Felraktam az Events Manager nevű plugint, jól is működik, nincs gond vele. Egyedül az a probléma, hogy ha az esemény egyedi lapjára megyek, eltünik a tartalom háttere, kerete… és így a fő oldalháttérrel a háta mögött eléggé furán néz ki.

Szemléltetem:

Ide kattintva a helyes megjelenités látható!Ide kattintva pedig a rossz!Szóval tisztelettel megköszönném ha segítséget tudnátok nyújtani.Maradok tisztelettel:

Olasz Sándor (zsebtyson)

Hibásnál:

.hentry, .no-results {border-bottom: 1px solid #DDDDDD;margin: 0 0 1.225em;padding: 0 0 1.625em;position: relative;}A helyesé:.blog .sticky, .post, #page .page {background: none repeat scroll 0 0 #F7F7F7;border: 1px solid #CCCCCC;box-shadow: 0 0 5px #BBBBBB;padding: 18px 20px;}A jó a bejegyzés, a rossz pedig oldal. A sablonodba kell a page.php-t módosítani.

.hentry, .no-results {

border-bottom: 1px solid #DDDDDD;

margin: 0 0 1.225em;

padding: 0 0 1.625em;

position: relative;

}

A helyesé:

.blog .sticky, .post, #page .page {background: none repeat scroll 0 0 #F7F7F7;border: 1px solid #CCCCCC;box-shadow: 0 0 5px #BBBBBB;padding: 18px 20px;}A jó a bejegyzés, a rossz pedig oldal. A sablonodba kell a page.php-t módosítani.

.blog .sticky, .post, #page .page {

background: none repeat scroll 0 0 #F7F7F7;

border: 1px solid #CCCCCC;

box-shadow: 0 0 5px #BBBBBB;

padding: 18px 20px;

}A jó a bejegyzés, a rossz pedig oldal. A sablonodba kell a page.php-t módosítani.

Mély tiszteletem, és köszönetem neked Syska!

Az igaz hogy nem a page.php-t módosítottam, hanem a style.css-t, egyszerűen beleraktam abba a szakaszba a helyes megjelenés background,border,box-shadow, és padding értékeit és tökéletes lett.

Ehhez kelett hogy megmutasd a különbséget a jó, és rossz között.

Mégegyszer nagyon köszönöm a segítségedet!Maradok tisztelettel:

Olasz Sándor (zsebtyson)