Adminok, moderátorok figyelmébe

@Kedves Fórum 'gondozók':

Meg lehetne oldani, hogy ha moderáltok akkor a moderálás indokát minden esetben feltüntessétek? Marha irritáló tud lenni, ha az ember azt látja, hogy a bejegyzése csak úgy szőrén-szálán eltűnik… szerintem ez lenne a korrekt eljárás. (most nem arról beszélek amikor az 1 hozzászólással rendelkező spammer regisztráció bejegyzését eltávolítjátok…)Konkrétan Győzővel többször összekülönböztem már törölt / szerkesztett hozzászólások miatt, de ha jól láttam nem vagyok ezzel egyedül a fórumon. Szerintem a sokat hangoztatott 'Tolerancia és tisztelet'be ennek is bele kellene tartoznia.

A moderált hozzászólásoknál szinte mindig ott van annak oka is.A törölt hozzászólás esetén te hova illesztenéd az indokot? Törlés esetén valami súlyosabb szabályzat-ellenes dologról van szó. Ha úgy látjuk, hogy viszonylag egyszerű az eset, akkor csak törlés, ha súlyosabbnak ítéljük, akkor még egy PÜ is szokott menni.Érdekes a meglátásod hgrg; majdnem minden nap beszélünk MSN-en, nem nagyon emlékszem összekülönbözésre. Véleménykülönbségünk van bizonyos esetekben, amit meg szoktunk vitatni. De, ha te ezt összekülönbözésnek hívod… :wink:A tolerancia és tisztelet nem hangoztatva van, hanem napi gyakorlat. Ezen a Fórumon nagyon ritkán találkozol anyázással, ugye? Talán azért, mert a WordPress Közösség toleráns és tiszteletben tartja a másik véleményét, és ebben talán egy kis terelgető szerepünk nekünk is van.

én sem szeretem győzőt

rossz és gonosz

Engem is jól kimoderált… ez diszkriminatív megnyilvánulás… :smiley: <-- szmájli, abban az esetben használja a mezei hozzászóló, mikor viccel:slight_smile: Tehát ez egy vicc volt… :smiley:

Látom a lényeget mindenki vette oké :smiley: /irónia/

@Lazarevocs Nem ismersz, mégis következtetéseket vonsz le a hozzászólásomból. Egy hozzászólás alapján ítélkezni pedig nem vall nagy intelligenciára. A felszínt megkapargatva vonsz le következtetéseket másokról. Ezt akár én is eljátszhatnám és elkezdhetnék véleményt alkotni rólad, elemezgetve a személyiséged a hozzászólásaid alapján. A hozzám intézet hozzászólásodból nekem az jött le, hogy kocka létedre eléggé lekezelő, ellenséges és agresszív a természeted. De nem vonok le következtetéseket ez alapján, hiszen én nem pár hsz-ből állapítom meg másokról, hogy milyen emberek. Sajnos nem tudom, hogy ki ül a PC előtt, aki bőszen szájkaratézik, mert nem vállaltad fel magadat. Szívesen megismernélek, már csak a miheztartás végett is, hogy tudjam kitől kel tartanom, ki az a merész, aki kioktat. Arra is gondoltam, hogy egy 120 kilós szumó birkózó lehetsz, vagy valami kemény kick boxer és ezért vagy ilyen merész. :smiley: A jövőben pedig kulturáltabban viselkedjél velem szemben, mert nem a seggedből rángattál ki, és még csak pajtások sem vagyunk, a bicskanyitogatásról nem is beszélve.

@Győző: Törlés helyett mi lenne, ha a hozzászólást szerkeszted, tartalmát törlöd és beleírod, hogy miért? :slight_smile: