Adminisztrátorokat keresek

Üdv

Adminisztrátorokat keresek,a honlapom egy vist-á-n alapul.www.kislakki.hostoi.com

Jelentkezéseteket várom,ebben a témában.Jelentkezésetekhez kérem,hogy írjátok le gondolataikat,hogy mikkel bővítenéd honlapom.Remélem találok jó adminisztrátorokat.

Szóval, azért annyit pontosítsunk, hogy a wordpress alapú oldal a 000webhost.com oldalon lakozik, a hostoi.com subdomain alatt.

Annyiban WP-alapú az oldal, hogy az inanis glass nevű sablon fel van tólva (magyarra fordítva már nincs), és ezzel a felhívással összecsengő egyetlen írás a tartalma.

Gondolom, valami Vista operációs rendszerrel bíró gép lehet Kislakkinál, amiről ő “szokhatott” irogálni.

Szóval, úgy látom Kislakki, hogy ezt az oldalt még meg kellene inkább építeni :slight_smile: :slight_smile:

Csak azért írtam ezt le, mert megnéztem kíváncsiságból, hogy már megint miért arra írsz, amerre az orrod állt?

És ugyanezzel a lendülettel át is helyeztem ide a témát. :slight_smile:

F8

Egyetértek. Delete, ha Kislakki nem válaszol estéig valami értelmeset. :slight_smile: Addig is csak okulásul tettem át ide… :wink:

Hát jól van.Nem kellenek adminok.De lenne pár kérdésem felétek.Már elkezdtem egy másik honlapot csinálni,a ccímét nem árulom el az még titok.Azon a honlapon most jelenleg flash játékok vannak,azért hoztam létre,hogy majd idővel,amikor már hírdetem a honlapot.Akkor a gyerekek tudjanak hol játszani.Persze nem csak játékok lesznek.Zenék,stb…

A kérdés;Vki tudja hol lehet letölteni a cartoonnetwork játékokat?Mert kéne,mert elég sokan szeretik.Jah és tudtok egy jó kis flash progit?Egy másik kérdés vki kérdezte tőlem,hogyan kerülhet be honlapja a google-ba?

Itt kerülhet be az oldalad a google-ba. http://www.google.com/addurl/

Én bizIsten mindenre válaszolok, ha megmondod, hogy hány éves vagy és milyen végzettséged van, plusz Győző kifejezett kérésére egy igen/nem választ kérek arra, hogy nem vagy-e tűzoltó?

Ok. Kislakki!

Az előbb kértelek, hogy kérdéseidet oda tedd fel, ahova tartozik, mert ez nem a Csákyék szalmája, bármennyire is törekedsz rá… :wink:

Itt, és most le is zárom a témádat, és legközelebb, ha nem a helyére írsz, szó nélkül törli az a Moderátor, aki észleli. Akár tűzoltó vagy, akár nem. :slight_smile: