Üdv
Adminisztrátorokat keresek,a honlapom egy vist-á-n alapul.www.kislakki.hostoi.com
Jelentkezéseteket várom,ebben a témában.Jelentkezésetekhez kérem,hogy írjátok le gondolataikat,hogy mikkel bővítenéd honlapom.Remélem találok jó adminisztrátorokat.
Szóval, azért annyit pontosítsunk, hogy a wordpress alapú oldal a 000webhost.com oldalon lakozik, a hostoi.com subdomain alatt.
Annyiban WP-alapú az oldal, hogy az inanis glass nevű sablon fel van tólva (magyarra fordítva már nincs), és ezzel a felhívással összecsengő egyetlen írás a tartalma.
Gondolom, valami Vista operációs rendszerrel bíró gép lehet Kislakkinál, amiről ő “szokhatott” irogálni.
Szóval, úgy látom Kislakki, hogy ezt az oldalt még meg kellene inkább építeni

Csak azért írtam ezt le, mert megnéztem kíváncsiságból, hogy már megint miért arra írsz, amerre az orrod állt?
És ugyanezzel a lendülettel át is helyeztem ide a témát. 
F8
Egyetértek. Delete, ha Kislakki nem válaszol estéig valami értelmeset.
Addig is csak okulásul tettem át ide… 
Hát jól van.Nem kellenek adminok.De lenne pár kérdésem felétek.Már elkezdtem egy másik honlapot csinálni,a ccímét nem árulom el az még titok.Azon a honlapon most jelenleg flash játékok vannak,azért hoztam létre,hogy majd idővel,amikor már hírdetem a honlapot.Akkor a gyerekek tudjanak hol játszani.Persze nem csak játékok lesznek.Zenék,stb…
A kérdés;Vki tudja hol lehet letölteni a cartoonnetwork játékokat?Mert kéne,mert elég sokan szeretik.Jah és tudtok egy jó kis flash progit?Egy másik kérdés vki kérdezte tőlem,hogyan kerülhet be honlapja a google-ba?
Én bizIsten mindenre válaszolok, ha megmondod, hogy hány éves vagy és milyen végzettséged van, plusz Győző kifejezett kérésére egy igen/nem választ kérek arra, hogy nem vagy-e tűzoltó?
Ok. Kislakki!
Az előbb kértelek, hogy kérdéseidet oda tedd fel, ahova tartozik, mert ez nem a Csákyék szalmája, bármennyire is törekedsz rá… 
Itt, és most le is zárom a témádat, és legközelebb, ha nem a helyére írsz, szó nélkül törli az a Moderátor, aki észleli. Akár tűzoltó vagy, akár nem.