Adminba összes oldal megtekintés HIBA

Sziasztok!

A wordpress 3.4.2-es verzióm van telepitve a tárhelyemen. A gondom, hogy a Vezérlőpult “Oldalak” Összes oldal nem jelenik meg. Így nem tudom szerkeszteni a már létrehozott oldalaimat. Továbbá, ha új oldalt akarok létrehozni ott sem jelennek meg az oldalsablon beállítási lehetőségek. Valamint a “Bővitmények” Telepített bővítményeimet sem látom az admin felületen keresztül.

Már frissíteni próbáltam a wordpress blogmotort, úgy, hogy újramásoltam a fájlokat a már létező feltöltésre, de ez sem vezetett eredményre. Korábban ez működött.

Ha valaki tudja, hogyan lehet ez a hibát kijavítani kérem írjon!

Előre is köszönöm a segítséget.

3.5.1-nél járunk jelenleg. Tessék frissíten! Könnyen elképzelhető, hogy a frissítés megoldja a gondod.

Amúgy bővítményeket kapcsold ki mind és ellenőrizd újra.

Szia!

Jquery + ajax segítségével kimented sessionba az űrlap minden egyes $_POS[] -ját. Én régen csináltam ilyent, kerestem a kódot de sehol sem találtam. Lehet, letöröltem.

Viszont itt találtam egy példát, ez pont sumbit eseményre szól, de ezt cserélheted: http://stackoverflow.com/questions/9650930/how-to-update-session-variable-with-jquery-ajax-is-it-even-possible

Pont úgy működik, mintha jQuery-ből a submit-ra csinálnál egy előellenőrzést az input okon, a php ellenőrzés lefutása előtt, csak itt nem hibát adsz vissza, hanem simán sessionba írod az adatokat. Az űrlap megjelenítésekor megnézed, van-e a sessionban adat.

Jó ha tudod magát a form forrását szerkeszteni, mert kell neki: 1 “name” attribútum, a sessionból beolvasni az értéket, ha van neki.

Nem nehéz, inkább unalmas és időigényes, mint bármilyen munka egy form-on.

Köszönöm az észrevételt. De ha elkerülte volna a figyelmedet a Telepített bővítmények oldalt sem jelenik meg, így nem tudom a bővítményeimet kikapcsolni. Már párszor ezek miatt újraraktam az oldalam, de nem tudom mi lehet a baj vele.

Akkor ftp-n nevezd át a wp-content/plugins mappát valami másra és úgy próbáld az admint elérni.

Én ezt nem értem, a fenti hozzászólásom NEM erre az oldalra írtam és itt jelent meg!

Ide szerettem volna válaszolni a syskának:

http://kozosseg.wphu.org/forumok/tema/urlap-tartalmanak-mentese-elkuldes-elott

Lehet, én rontottam el, bár ott olvastam és oda válaszoltam…de akkor mit keres itt? Megzavarodtam!

Bocsánat. Ü András

Jelezd egy moderátornak, hogy dobja át. Köszönöm a választ amúgy. :slight_smile: