Admin felületi probléma

Sziasztok!

Egy admin felületi problémával fordulok hozzátok. Több eddig jól működő oldalnál észre vettem, hogy az admin felületen, ha a menüpontok közt lépegetek, akkor előbb utóbb szétesik a képernyőtartalom. Azaz vagy eltűnik a tartalom vagy eltűnik a menü egy része vagy szétcsúszik. Ezt egy teljesen új telepítésnél is tudom produkálni. pld. Saját profil egyszer bejön egyszer nem. 2-3 szori képernyő frissítés után általában helyre áll a képernyőtartalom. a most telepített verzió 3.1.4 mivel a 3.2-öt amíg nem tudom telepíteni, amíg nem frissítik fel a php-t. a többi oldal általában régebbi. Mellékelek egy képernyőképet is. Alapsablont használok. szűz telepítés.

Segítségeteket előre is Köszönöm: lpataki

a képernyő kép

kép link: http:\teszt.webinariumok.huadminfe1.jpg

Akkor szokott így kinézni, ha a php script futás közben megáll.

Tudomásom szerint a megállásnak két oka lehet:
  • Lassú a betöltési idő (hosszabb, mint 30 mp) és a script biztonsági okokból megáll.
  • Egy plugin hibát okoz és bizonyos esetekben, emiatt megáll a betöltés.

Szia!

Köszönöm a válaszodat, de ez nem jó. Tegnap egy magyar nyelvű új szűz plugin nélküli 3.1.4 hun telepítés után is ezt csinálta, ma pedig egy 3.1.4 angol wordpress.org -ról való telepítőkészlettel is ezt csinálta. Igazából több verzió, több sablon mellett is produkálja ezt.

Más:

Egyre több oldalon tapasztalom azt, hogy a képernyő tetején megjelenik egy üres sor, aminek az elején egy 1-es van vagy wordpress felirat.

Ilyen oldalak:

http://liveu.infoteka.hu

http://netszinpad.com

http://webinariumok.hu

http://teszt1.webinariumok.hu

http://webirodak.hu

http://virualisexpo.hu

Akit tud segítsen kérem ezen problémák gyors elhárításában.

Köszi:

lpataki