Admin felület üresség belépés után

Sziasztok,

Frissítettem 2.5.1-ös WP-re és külsőleg minden ok,

de ha megpróbálok az admin felületre belépni, akkor fehérség fogad.

Néha a belépés még sikerül, aztán vmelyik lépésnél vált fehérségre, de sajnos már eddig sem jutok el gyakran.

Nem férek hozzá semmihez!

Mi lehet a megoldás?

Üdv,

TZ

az extra.hu-val kapcsolatosan fogalmazódott meg hasonló probléma: http://forum.word-press.hu/t674-kontra-Extra.hu.html

hátha segít

Köszönöm. Sajnos nem sokat segített, de tovább próbálkozom.

Talán ez lehet a megoldás: http://wordpress.org/support/topic/182589

Feltörték a WP-m, de megtaláltam a megoldást:

http://linux.byexamples.com/archives/397/wordpress-exploit-we-been-hit-by-hidden-spam-link-injection/

Nagyon valószínű, hogy ez volt a probléma oka, mert miután kigyomláltam, a gond megszűnt.

üdv

van egy frissen telepített wp aminek az admin felülete bejön 1secre aztán eltűnik és fehér lap van helyette, mindez, csak firefoxnál. már a 2.5.1 se működött, viszont a 2.3.2 normálisan működik, ezek után gondolom, hogy nem az extrával van a baj…

de az extraval van a baj…

Szervusz aero!

Ahogyan Török Zoli mondotta volt, tényleg a hiba az Extránál van. Ajánlom, hogy használd itt a Fórumon a keresőt, többször is visszaköszön a kérdésed, meg a rá adott válaszok is.

Csak úgy, viccből (meg kíváncsiságból), szánj rá 20 percet, és valamelyik másik szolgáltatóhoz toldd fel a WP-t. És fog működni…

Persze az igazi megoldás a saját, fizetős tárhely 15-20ezer Ft/év, és azt garázdálkodhatsz vele, amit csak akarsz. :slight_smile:

Írjál vissza, hogy miként jártál!

Sok sikert!

:slight_smile: :slight_smile:

Farkas Győző wrote:

Szervusz aero!

Ahogyan Török Zoli mondotta volt, tényleg a hiba az Extránál van. Ajánlom, hogy használd itt a Fórumon a keresőt, többször is visszaköszön a kérdésed, meg a rá adott válaszok is.

Csak úgy, viccből (meg kíváncsiságból), szánj rá 20 percet, és valamelyik másik szolgáltatóhoz toldd fel a WP-t. És fog működni...

Persze az igazi megoldás a saját, fizetős tárhely 15-20ezer Ft/év, és azt garázdálkodhatsz vele, amit csak akarsz. :)

Írjál vissza, hogy miként jártál!

Sok sikert!

:) :)

Az üzenet megírása után jöttem csak rá, hogy tényleg az extra a hibás. Megpróbáltam máshol feltenni, és működött, sajnos az extra egyre rosszabb, de azért köszönöm a válaszokat.

Sziasztok!

Szeretném színesíteni a fehér admin felület problematikát. Egy napig keresgéltük a nálam előállt hiba okát… Nem ingyenes szolgáltató, oszt mégis előállt :slight_smile: Nem a WordPress volt a hibás, hanem a Dreamweaver MX. A reviziókezelés letiltására szolgáló sort írtam be (köszönöm az ötletet) és F4 helyett kattintottam a wp-config.php-n. Ettől nem a notepad2-ben, hanem a DW-ben nyílt meg. Gondoltam mindegy, beírtam a sort, bezártam, serverre fel, majd elmentem aludni. Másnapra persze elfelejtettem az egészet, csak szembesültem a fehér admin felülettel.

Gutaütés, keresgélés, végül rendszergazda barátom rábukkant az első sorban egy idegen karakterre. Delete és minden a régi.

Tanulságos…

Remélem segítettem, üdvözlet mindenkinek egy kezdő wp-használótól.

Lelkiismeretesen kerestem előszőr mielőtt kérdeznék, de a probléma adott…

Sikerült feltelepíteni… saját serverre, nem extra, uw és társai.

Belépés admin oldalra csak fehér képernyőt eredményez… 5let?

nézd meg az apacs error logot.

Ja, pont magamtól is ezen voltam, nem szép az eredmény…

Frei Tamásosan: " A fehér képernyő és ami mögötte van":

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-login.php on line 267

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-login.php on line 279

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 595

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 596

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 597

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 770

Hmmm… asszem kénytelen leszek php-t tanulni és alkotok egy press-word -öt. :slight_smile:

Plusz információ, hogy ugyanez az eredmény telepítés után több szerveren, különböző böngészőkkel, más gépekről nézve is…

segítő javaslat Uraim, Hölgyeim? :wink:

Sőőőt a bejelentkezés ablak feltünése sem hiba nélküli…

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-login.php on line 267

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-login.php on line 279

Ja az előz 6 warning-ot a login sent után közvetlen egyszerre és meg is áll természetesen…

Plusz infó: Mindenhova az itt található legfrissebb word-press-t raktam fel…

wp-config.php rendben van? mivel szerkesztetted? Nem valami hülye szerkesztővel ami az első karakternek egy jelet pakol be, hogy ez utf-es fajl?

Csinálj egy új config.php-t, tuti megoldja, ha nem találsz üres sort a fájl elején.

'charlie wrote:

wp-config.php rendben van? mivel szerkesztetted? Nem valami hülye szerkesztővel ami az első karakternek egy jelet pakol be' date=' hogy ez utf-es fajl?[/quote']

Nem nyert. frown.gif

Notepad++ -al szerkesztettem. html-t és php-is alkotok benne gond nélkül.

Ráadásul az "install" ment, szóval config működik, vagy rosszul gondolom... ?

De újraalkottam a configot és semmi változás...

Ha notepad+±szal szerkesztetted, biztosan, hogy UTF-be mentettél? :slight_smile:

És a notepad++ nem látja azt a szerencsétlen karaktert az elejével. Ha jól emlékszem, itt a Fórumon valaki írta, hogy hexaeditorral bukkant rá.

Pl. egy megoldás, még itt az elején, amikor nem jutottál előbbre, nincs tartalom, amit bánnod kellene, stb.:

Adatbázis és WP lezúz, új adatbázis (én babonából másik előtagot is szoktam adni neki), és a WP 2.6.3-t letölt (pl. az angolt), telepít, .mo fájlt feltölt.

Szerintem menni fog, meglátod… :wink:

wp-config.php-t is utf-ben kéne menteni? :o

nekem ilyentől sosem volt gondom.

ellenben, amikor az egyik plugint (utolsó komment megjelenítő) utf-ben mentettem el, rögtön megadta magát a rendszer!!!

Nem mindegy, hogy mivel mented el.