Admin felület - Megszakadt a kapcsolat

Üdv,

Van egy visszatérő problémám a wordpress admin felületén, ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni.

A probléma a következő: Körülbelül két hete folyamatosan leáll az admin felület, nem tudok képeket feltölteni és bejegyzéseket sem tudok írni. Ilyenkor azt írja a wordpress, hogy “Megszakadt a kapcsolat. Az ismételt kapcsolódásig a mentés kikapcsolva. Ezt a bejegyzést - csak ebben az esetben - elmentjük a böngészőben.”

Korábban is volt ilyen gondom, de az csak percekig tartott, de ez a mostani napi 4-5 óráig is eltart. Korábban inkább az volt a jellemző, hogy az admin felület nagyon lassú, vagyis nem az hogy fél óra míg betölt, de lassabb mint korábban. Próbáltam javítani a helyzeten, és átszerkesztettem a wpconfig.pht-t, beletettem ezt

define( ‘WP_MAX_MEMORY_LIMIT’, ‘256M’ );

így a lassúlás megszűnt, de ez a fentebb említett “Megszakadt a kapcsolat…” hibaüzenet továbbra is fenáll.

Mondanom sem kell, hogy ez így elviselhetetlen állapot, mert teljes mértékben zavarja a napi munkavégzést. A tárhely amin vagyok egy 5gb-os ssd tárhely, biztos van jobb is, de szerintem nem ez a gond, mert amikor ez a hibaüzenet van az admin felületen, akkor az oldal az ugyan úgy elérhető, pingdom-on 3 másodperc alatt van, pagespeed-en 90 körül, de a sok képes oldalak is 80-85.

Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudnám megszűntetni az admin felület leállását?