Az lenne a kérdésem,hogy admin felületen hogyan tudnám átalakítani az admin részt úgy hogy pl.az új belyegyzésnél az én álltalam meghatározott módon jelenjenek meg a widgetek minden új felhasználónak.
Előre is köszönöm!
Kedves attilla1984!
Ahogy Mano mondaná: elő a helyesírási szótárral… 
De… nem értem, hogy mit kérdezel?
Admin felület - ezt értem, a wordpress adminisztrációs felületéről lehet szó, ami melyik verzióé is? Nem mintha lenne jelentősége, csak később lesz.
Új bejegyzés - ezt is értem, ide írjuk a bejegyzéseket, de mit keresnek itt a widgetek?
Új felhasználók - ezt is értem, azok, akik a vakvilágból éppen regisztráltak. de mit keresnek ők a rendszeradminisztrációs oldalon? Vagy az ő adminisztrációs oldalukon vannak? Akkor milyen widgetek hiányoznak?
A widgetek egyébként nem ugrálnak, azok mindenkinek mindig úgy vannak, ahogyan azt egy adminisztrátori jogosultságú felhasználó elhelyezi.
attila1984! Ãtfogalmaznád a kérdésedet?
Szerintem arra gondol, hogy mikor regisztrál egy új user, akkor az admin felületen a widgetek ne a gyárilag beállított helyen, állapotba jelenjenek meg, hanem ő adhassa meg, hogy mi jelenjen meg, meg hol, stb.
Mert minden user magának állíthatja azt.
jó hogy Manó ide még nem nézett be… lenne egy alapos fejmosás… bár valaki abból tanul. 
Üdv mindenkinek!
Elöszőr is elnézést a rossz fogalmazásért amire utalni akrtam azt már charlie leírtam,de már sikerül megoldanom a problémát .
F8
Nem tudjátok van olyan plugin amelyik átalakítja az admin felület függőleges menüjét vízszintessé.
2.7 és 2.8 értem, nekem valahogy jobban bejön a régi menü.
Google-zzál, mintha 2.7-hez létezne.
Vagy térj vissza a 2.3hoz azt hiszem ott vízszintes a menürendszer. ajj de rég is volt már az… igaz én sosem használtam… 2.6nál kapcsolódtam ehhez a szuper rendszerhez és közösséghez.
Inkább valami olyan kéne, hogy lehessen ide oda tologatni, mint a belső paneleket, vagy widgeteket. Sorba rendezni igény szerint, stb