Admin felhasználó létrehozása adatbázisban

Sziasztok! De rég jártam erre, szépen megújult a fórum!Előre mondom hosszas guglizás után kényszerültem rá, hogy ide írjak, hátha valaki tudja a választ a címben leírt feladatra.Egy frissítéskor (évekkel ezelőtti WP-t akartam azonnal az aktuálisra frissíteni) elvesztettem az admin jogomat a saját odlalam felett. Belépni be tudok, de nem vagyok admin, így pl. frissíteni sem tudok. Ha a most meglévő szerkesztői jogommal akarok admint létrehozni a admin felületen, akkor a rendkívül szellemes “Csalunk? Csalunk?” felirat jön be, amin uigyan hülyére röhögöm magam, de ettől még idegbajos maradok.Minden ftp+adatbázis hozzáférésem megvan.Találtam a probléma megoldására egy ilyet: http://www.dnawebage…dpress-databaseVégig is mentem rajta, a felhasználót létre is hozta a folyamat, be is tudok lépni, de annak ellenére, hogy az adatbázisban adminként állítottam be, gondolom erre utal a “level 10”, akkor sem lettem admin az oldalamon.Valaki járt már így? mit lehet tenni?Köszönöm.

Szia,
  1. milyen 'korú' wp? (verzió)

    Nincs más adminisztrátor jogú felhasználó?

    Ha van akkor md5('atombombabiztoSJ3lsz0#?') -ra átupdate-eled az adott user jelszavát és kész.
  2. ha a fenti módszer nem megy akkor javaslom egy a tieddel egykorú wp telepítését és az ott létrejövő admin user adatainak és meta adatainak értelmszerű klónozását.

    Hajrá!

    //valóban rég jártál erre

A wp-t azóta már frissítettem FTP-n keresztül, szóbval most a legfrisebb verzió van fent. Egyébként az upgradetl régi verzió méfg a 2. akárhányas szériából volt, ahol még a menüsor felül vízszintesen volt.Másik admin nincs, jelenleg admin felhasználó nélkül megy a WP. Furi nem?

Ez a 2-es pontnem teljesen világos, pláne így hogy most ugye a legfrisebb WP van fent… :S

létrejön az admin user.

megnézed a wp_users-ben és a wp_usermeta vagy vmi ilyesmi táblában a hozzá tartozó mezőket.