admin belépés nem elérhető

Sziasztok!Úgy láttam máshol nincs ehhez hasonló dolog, szóval írok egy újat.

A következő dolog történt: Gondoltam minél biztonságosabbá teszem az admin felületben átneveztem a belépés elérési útját “/belepes”-re de mikor másnap visszamentem az oldalra, hogy majd jól belépek és fojtatom a bejegyzések írását, a bejelentkezés gombra kattintva a következő várt:“The requested URL /belepes/ was not found on this server.”Az a kérdésem, hogy merre tudok buherálni ftp-t, hogy az admin bejelentkezés megint az eredeti helyén legyen? Próbáltam a wp-login.php-t is, de az sem volt jó, mert ugyan ez jött be.vigyázat! alap szinten vagyok! mondhatnám kezdő! :slight_smile:

előre is köszönöm a segítséget!

 1. alapszinten “átneveztem a belépés elérési útját “/belepes”” szerű dolgokat felejtsd el. nem attól lesz biztonságos egy rendszer, hogy nem a szokásos login url-len erhető el a webes bejelentkező felületed.
 2. hogyan nevezted át a “belépés elérési útját”? htaccess rewrite, vagy mappa nevet módosítottál? vagy csak valami “howto-t” kötvettél? ez utóbbi esetekben érdemes értelmezni mit is csinálsz…

  3.“hogy merre tudok buherálni ftp-t” ftp az egy file átviteli protokoll.

  ha ezt buherálnád nem kérdeznél ilyesmit.

  Próbálok látnok lenni és kitalálni, hogy mit is akarsz:Azt, hogy te hol találod meg a tárhelyedhez szükséges kapcsolódási adatokat azt MI honnan a fészkes… szóval honnan tudjuk?

  semmi köze a wordpresshez.

  ezzel az erővel azt is kérdezhetnéd, hogy milyen színű zokni van rajtad most…