Jó kis plugin, a generált és a mail cimhez kötött gravatárok mellett lehetőséget ad a felhasználónak saját avatár feltöltésére is. Nekem eddig a 7.3-as volt fenn, minden gond nélkül működött. Pár napja jelezte, hogy lehet frissiteni, 7.5-re. Frissitettem, de azóta nem lehetett feltölteni avatart. Mert eddig a WP könyvtáron belül lévő avatars könyvtárba töltötte fel szépen, most meg a frissités után csinált egy avatars könyvtárt a főkönyvtárban… Nekem meg volt a régi a gépen, kommanderrel felülirtam a régivel az újat, most megint müködik gond nélkül.
Amúgy nem értem, hogy miért csinált még egy könyvtárat …
A honlapja:
Amig rá nem jövök, hogy mi a gond, vagy mit fuseráltam el én, addig nem frissitem 
a 7.3-as verziót le lehet még szedni valahonnan? próbáltam ezt 7.5-öst de nekem nem műxik, aszongya nem létezik a feltöltési könyvtár ??? nekem semmi ilyet nem hozott létre, én létrehoznám, csak nemtom hová tegyem.
Nálam nem is hozta létre (asszem), kézzel kellett neki megadni a feltöltési könyvtár helyét(nevét).
Itt:( , WP -> vezérlőpult -> felhasználók -> avatars )
![]()
Félig magyar(ítottam) 
U.i.: nem tudok csatolni “Hiba Ez a fájl túl nagy a feltöltéshez” ezt írja, miért?
mert a file túl nagy a feltöltéshez valószínűleg… meglepő… ha átküldöd felteszem a serverre ott minimum fél évig meglesz még… odateszem mellé h “by baroteam”
[félOFF]Ãrni szerettem volna privit neked oxt:" nem tud új üzeneteket fogadni "- ezt írta ki.
A lényeg, hogy photoshoppal ‘lekicsinyítettem’ a méretét.Jelenleg:(csatolmány)
Esse tom feltölteni, pedig ez csak egy sor 

TC-vel
[/félOFF]
bocsesz, gmail átka, hogy megszokásból nem törlök üzeneteket…
[off]fórum topicba/püben az adminok valamelyikétől kérdezd…[/off]
Sziasztok. Született itt megoldás? Mert magam is ezen cipőben járok.
megoldás? mire? mi a baj?
milyen cipő?

Sziasztok. Született itt megoldás? Mert magam is ezen cipőben járok.
A Nona témára tudok konkrét megoldást, mert Grafitty és én is azt nyüstöljük. Az a téma nem megy a 7.5-tel, csak a 7.3-mal, de azzal szuperül. Hátha más témánál is segit, ha a régebbit használja valaki! Egy próbát megér :)
ha a 7.5-re gondolsz, én feladtam, a 7.3-as viszont hibátlanul műxik! Köszönet érte vanyunak!!! 
Én most jelenleg úgy vagyok vele, hogy ami műxik az békén hagyon, friss verzió ide vagy oda. Örülök, hogy itt tartok egyáltalán.
Most a saját oldalamat is el akarom kezdeni, mert eddig az extrán volt, szóval azt is költöztetni kell. Találtam egy szép sablont, de még nagyon nem vagyok benne biztos, hogy tudok vele mit kezdeni.
Az almenü dolog nem akar sikerülni, igaz az nem ide való téma, csak úgy megemlítettem.
Folyton a fórumot bújom, de vagy régi a hozzászólás, vagy nem értem. Na ez utóbbi az én saram 
hehe, nagyon egy hullámhosszon vagyunk 
Miért idézed az előtted szólót feleslegesen?
Ahan :D :D
No, és a 7.3-hoz hol jutok hozzá hölgyek, urak? 
http://www.sterling-adventures.co.uk/blog/2008/03/01/avatars-plugin/ a színessel jelölt bekezdés felett 3 bekezdéssel van a lényeg
Győző: a 7.3-as a WP főkönyvtárában gyártotta le a /avatar könyvtárat. A frissitésnél meg azt láttam, hogy legyártott egyet a domain főkönyvtárában … Kinlódtam mindenféle beirással, hogy honnan hozza elő, átmásoltam a képeket a belső avatar könyvtárból a külsőbe, de csak nem látszott semmi. És a 7.5 mániákusan a külső avatar könyvtárba töltögette volna fel a cumókat, ha egyáltalán sikerült volna neki… Mert az se sikerült.
Az én témámon. És az én tárhelyemen.
A párom ugyanolyan témáján (ugyanazon a tárhelyen) meg müködött … téptem a hajamat. Feladtam. Maradt a 7.3-as. A gyakorló WP-ről, ahol még nem frissitettem fel, meg volt a régi, azt letöltöttem, bezipeltem, most megvan a gépemen. Azt a zipet küldtem el Grafittynek is, mert neki is épp ez volt a baja.
No, és a 7.3-hoz hol jutok hozzá hölgyek, urak? :)
Adj priviben egy mail cimet, és Neked is küldöm zipben.
Sziasztok.
Fel tettem én is ezt a plugint.
Csináltam egy könyvtárat ahová szépen fel is tölti a fényképet, írtam egy hozzászólást próbaképp, de nem jelenik meg a kép egyszerűen.
Segítenétek be állítani ezt a bővítményt?
Melyik verzió van fenn nálad? Miért Te csináltál neki könyvtárat? Ami nálam fenn volt, az legyártotta magának. És hol van az a könyvtár? A WP-ben, vagy hol?
Nálam is ez a probléma…
Könyvtár megvan, bele is másolja a képet, de ahol az avatar-nak kellene lennie az oldalon, ott csak egy avatar felirat van nálam.
WordPress 3.2.1, Add Local Avatar 10.3
Mi lehet a gond?