adatok elrejtése flehasználók elől

Volna egy olyan plugin kérdésem, hogy van-e olyan ami a webáruházba elrejti az adatokat az olyan felhasználók elől akik nincsenek bejelentkezve és feldob nekik egy bejelentkező felületet? (Végül is az is elég lenne ha eltudnám rejteni az adatokat addig amíg nem lép be).Ha valaki tud ilyenről kérem ossza meg velem.Köszönöm.

Gondolom nagyon ráfeküdtél már a témára: http://www.google.hu…x-a&hl=hu&gl=HUMellesleg: Vendégek elől akarod elrejteni az információkat, nem a felhasználók elől. (A leírásodból legalább is ez jön le.)

OFF: Szerintem az adatok rejtik el csaknorris-t, nem? :slight_smile:Csak, hogy hasznosat is írjak: http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=login+popup

(off)Chuk Norris elől még az adatok sem bújhatnak el, a legkisebb floppy-n is megtalálja őket!(/off)

Neki csak gondolom a termék oldalon kell a bejelentkezés felugrása.

Akkor kérdezem másképp. Van egy termék oldal és egy webáruház oldal.

A termék oldalon az árakat nem szeretném megjeleníteni, viszont a webáruházba már igen.

Aki pedig vendég az a webáruházba ne tudjon belépni csak a termék oldalra.Ez a dolog kivitelezhető valahogy?(tudom sok kérdést teszek fel, de ha egyszer megvan a válasz azt már tudom tovább hasznosítani ahogy szeretném :slight_smile: )

“A termék oldalon az árakat nem szeretném megjeleníteni, viszont a webáruházba már igen.”

Fogod a sablonod és ahogy az előző kérdésednél ahol a vendégeknek mást akartál mondani mint a bejelentkezetteknek ugyanazt a fgv-t felhasználva ha belépett megjelenik, ha nem akkor meg nem :smiley:

ez nemrossz ötlet, csak itt valahogy össze kellene hozni, hogy egyik oldalon mit írjon ki és a másikon is mit írjon ki…ez nem lesz egyszerű.

?!?!?!?!?!?!

“csak itt valahogy össze kellene hozni, hogy egyik oldalon mit írjon ki és a másikon is mit írjon ki.”

Nem értelek. Mi ez a két különböző oldal?!

Nem 1 db webshop-od van?! amit nézeget vendég meg nem vendég?

Nem. Van egy termék oldal amit bárki megnézhet regisztráció nélkül is…de ott nincsenek árak. A webáruházba csak regisztrált tag léphet be és ott vannak a termékek árai.

még egy elrejtős kérdés. Utána olvastam kipróbáltam 20 plugint legalább, de egyik se azt eredményezi amit szeretnék.

Van itt is egy topic róla, de abba se találtam meg a válaszom. Lehetséges olyat csinálni, hogy a vendégek elől elrejtek a menüsorba egy elemet majd amint bejeletkezett akkor láthatóvá válik a számára?