Adatkezelő rendszer

Sziasztok,

szeretnék egy weboldalt építeni saját célra, ahol adatokat tárolok, de egyenlőre nem tudom hogyan tudnám megvalósítani.

Szeretném ha ezt az oldalt csak bizonyos személyek érnék el akiknek adok jogot hozzá, de ott is lehessen korlátozni a lehetőségeket.

Szeretnék az oldalakra legördülő menüket tenni hasonlókat, mint amik itt vannak: http://www.jquery-plugins.hu/demo/2/auroramenu.html , de szeretném megoldani, hogy az ezekben tárolt információ modosításához ne kelljen feltétlenül az admin menüt használni, hanem az oldalon valamilyen módon tudjam modosítani az adatokat.

Ezen felül pedig úgy bejegyzést írni, hogy ne kelljen az admin oldalra elnavigálni, hanem csak megnyomnék az oldalon egy gombot és már írhatnám az üzenetet. Igazából ott elég lenne az, hogy meg tudjam adni a tárgyat meg az üzenetet és képet lehessen feltölteni.

Nem tudom, hogy esetleg van-e valami plugin vagy meg kéne ezeket írni. Kéne valami kiindulópont hozzá.

Ezen felül pedig nem tudom, hogy létezik-e olyan illetve keresgéltem, de olyat amilyenre gondolok még nem találtam, hogy szeretném az egyik oldalon a telefonszámkat elrejteni és helyette egy gomb lenne, hogy A telefonszámért kattintits ide és akkor megmutatni a számot. Ez statisztika miatt lenne hasznos amit a google analytics tudna követni.

Nagyon köszönöm a segítségeket előre is, esetleg ha valakinek tudna segíteni Skpen is tudnánk beszélni.

Köszönöm a segítségeket előre is!

user frontend, frontend post a keresőszavaid. Van jónéhány bővítmény, ingyenes, fizetős is, + ha el akarod rejteni, akkor a hide wordpress, vagy véded jelszóval az oldalakat. Ezzel már el tudsz indulni…