Sziasztok!
A csapatunk tagjainak adatait szeretném nyilvántartani és lekérdezéseket generálni belőle (más lekérdezést a nyilvános oldalakra és mást azokra, amelyek authentikációt igényelnek).
Gondolom ezerféleképp meg lehet oldani, de nem vagyok programozó és egy kis kezes plugin jól jönne. Tudtok ilyet ajánlani?
Köszönettel:
Sanyi
Ezzel a kéréssel kapcsolatban olyasmi érzés kerített hatalmába, mint a “Nem értek a webfejlesztéshez, de weboldalt akarok csinálni.”
'DjZoNe' wrote on '2010-02-03:
Ezzel a kéréssel kapcsolatban olyasmi érzés kerített hatalmába, mint a "Nem értek a webfejlesztéshez, de weboldalt akarok csinálni."
Alapvetően fején találtad a szöget :)
Pontosan azért vagyok boldog a WP-tel mert sekélyes tudásommal is elég messzire juthattam - köszönhetően ennek a fórumnak is. Sajnos nem tehetem meg, hogy elmélyüljek a webfejlesztés tudományában, de minden, amit meg tudok valósítani, nagy sikerélményt okoz. A WP olyan forradalmi jelentőségű a magamfajta nemszakembernek, mint amikor megjelentek a PC-k a szobányi számítógépek korszaka után.
Szóval röviden még egyszer: jó a megérzésed, de végtelen önbizalmam van :)
Akkor már csak a wordpress codex-ben kell elmerülnöd, és meglesz minden, amit szeretnél 
'hgrg' wrote on '2010-02-02:
http://wordpress.org/extend/plugins/query-posts/
Köszönöm a tippet - nem pont ez kell nekem, de továbbvitt!
tudom… de ha pont az kéne mindenkinek ami már le van írva/ki van dolgozva akkor mire használnánk az agyunkat?