Adatbázis kijavítása

Egy olyan hiba van az oldalamon, amely frontend és backend is jelentkezik. Avada 5.1.6 és WC 3.0.7, WP 4.7.5. Nem lehet a termékekhez és a bloghoz sem termékvéleményt, illetve hozzászólást írni. Hibára fut - “A hozzászólást nem sikerült elmenteni, próbáljuk meg később.”
Próbáltam másik sablonon is (Storefront), és kikapcsolgattam a plugineket is, de eddig semmi nem segített. <span class=“text_exposed_show”>Korábban sikerült rögzíteni néhány termékvéleményt, ami jelenleg “függőben” van (bár a rögzítés során azok is hibaüzenetet adtak frontend), viszont rögzítésre kerültek, és az admin oldalon a hozzászólások menüpont alatt a Függőben fülön mutatja, hogy 7 db van ott, de ha rákattintok, akkor egyetlen hozzászólást sem mutat… Így nem lehet jóváhagyni a hozzászólásokat.</span>

Abban az esetben, ha ez adatbázis hiba, akkor hogyan tudom kijavítani? Illetve ezen leírás szerint: https://www.wpkb.com/using-wp-config-php-automatically-repair-database-problems/ lehet automatikusan kijavíttatni a WordPress-szel?

Az adatbázisomat kijavítottam, és frissítettem WP 4.8-ra és WC 3.0.8-ra is.

A problémám továbbra is fennáll, de vélhetően már nem az adatbázis a ludas. Csatolok egy képet is az admin felületről, amin látszik, hogy 7 hozzászólást jelez, miközben egy sem látható.

Ha valakinek van sejtése, kérem segítsen kijavítani! Természetesen nem kívánom ingyen.