Adatbázis kapcsolat probléma

Sziasztok,

elnézést a “szőkenős” kérdésért. Egy sikeres Wordpress telepítésen már túl vagyok, azt hónapokkal ezelőtt csináltam. Most ugyanarra a tárhelyre, egy másik SQL adatbázisba telepítettem fel a WP-t, szerintem mindent jól csináltam, mégis ez a válasz, ha beírom ezt:

http://www.unneples.hu/wp-admin/install.php

"Nem sikerült létrehozni az adatbázis kapcsolatot

Ez vagy azt jelenti, hogy rossz a felhasználónév, vagy a jelszó információ a wp-config.php fájlban, vagy nem tudunk kapcsolódni az adatbázis szerverhez a megadott localhost címen. Ez jelentheti azt, hogy a blog-szolgáltató adatbázis szervere nem elérhető.

• Biztos, hogy helyes a felhasználónév és a jelszó?

• Biztos, hogy jó adatbázis szerver cím került beírásra?

• Biztos, hogy fut az adatbázis szerver?

Ha nem vagyunk biztosak az előzőek bármelyikében, kapcsolatba kell lépni a szolgáltatóval. Ha további segítségre van szükség, bármikor meglátogatható a WordPress Magyarország fóruma."

Felhasználónév, jelszó, adatbázis szerver jó kell, hogy legyen.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Heni

Elnézést, úgy tűnik, rosszul adtam meg az adatbázis nevet, megoldódni látszik a probléma. Bocs-bocs. Két napja ezen dolgozok…

Viszont nem magyar a Wordpress, ez miért van vajon? frown.gif((

mert 1 nem innen töltötted le, 2 nincs benne a wp-configban a WP_LANG hu_HU define…

'hgrg' wrote on '2011-01-05:

mert 1 nem innen töltötted le, 2 nincs benne a wp-configban a WP_LANG hu_HU define..

Innen a főoldalról töltöttem le, ez tuti. Ezt bele tudom rakni, vagy inkább csináljam újra az egészet? De ha innen töltöttem le, miért nincs benne?

Languages mappát látok, abban vannak hu-s dolgok.

Köszönöm a segítséget!

Gondoltam ha már angol, akkor frissítek a legújabb verzióra. És láss csodát: magyarra váltott!