Adatbázis-hivatkozás plugin?

Sziasztok!

Wordpress oldalam van, ahol termékek vannak, így bizonyos oldalakon a jobb átláthatóság miatt az összetevőket csak megnevezem, majd egy expand pluginnal egy lenyíló kis ablakocskával oldom meg a bővebben részt, tehát az adott összetevők listaként láthatóak egyből - 30-40 összetevőnél ez így átláthatóbb -, de a lefelé mutató nyilacskára kattintás után lenyílik egy szövegrész, ami bővebben kifejti az adott összetevőt. Nyilván egy összetevő több terméknél, így több oldalon is elérhető. Olyan plugint keresek, amelyben, mint egy adatbázis, egy-egy összetevőt bővebben kifejtek, majd az adott termékeknél csak lehívom, hivatkozok rá, így a lenyíló ablakocskákban csak beolvasná az infót a pluginból. Ez azért lenne előnyös, mert ha később változik valami, akkor csak egy helyen kellene átírni. Viszont nem tudom, hogy ezt milyen címszóval, hogyan keressem a wordpress plugin tárában.

Ha valakinek van tapasztalata, megköszönöm, ha megosztja velem!

Lehet, hogy nem kell ehhez adatbázis kezelés, hanem csak egy helyen kellene megírni ezt a listát és több oldalra csak “hivatkozással” betenni.
Én adatbevitelnél használom így: Egy helyen van megírva (xyz html snippets plugin) és a többi helyen csak egy [szögletes zárójelben] levő azonosítóra hivatkozom. Ha módosítom, akkor minden azonos hivatkozásnál egyszerre módosul.