Adatbázis exportálása

Üdv! Hosszas keresgélés után úgy döntöttem segítséget kérek tőletek, mivel megoldást a problémára nem találtam.

A problémám az, hogy egy extrán lévő wp összeomlott, sorra dobálja fel az üzeneteket, hogy melyik sorban milyen hiba van. Próbáltam újratelepíteni, kezelgetni a problémákat, de annyira nem értek hozzá, hogy ez sikerüljön is.

Másik szerverre feltettem egy újabb wp-t, és szeretném valahogy átmenteni az adatbázist. Sajnos nem tudok belépni a régi adminjába sem, így az export funkciót nem tudom alkalmazni, kizárólag az extra mysql kezelőjét, ami pedig sql-be ment ugyebár. A wordpress importja pedig ezt a formátumot nem támogatja.

Mit tudok tenni, hogy megmaradjon a tartalom?

Köszönöm a segítséget!

http://dokumentacio.word-press.hu/wordpress-koltoztetes.html

'Farkas wrote on '2009-03-14:

http://dokumentacio.word-press.hu/wordpress-koltoztetes.html

Elolvastam ,de arra nem kaptam választ benne ,hogy mit tegyek akkor ha nem engedi fel a fájlt! :(

Igen, azt nem támogatja a wordpress import. Azért mert az a mysql adatbázisod. phpmyadminban a régi adatbázist kell betenni és a wp-options táblában átírni a site url és home értékeket, ha változik a domain név.

'Efrud' wrote on '2010-04-14:

Igen, azt nem támogatja a wordpress import. Azért mert az a mysql adatbázisod. phpmyadminban a régi adatbázist kell betenni és a wp-options táblában átírni a site url és home értékeket, ha változik a domain név.

most váltottam domainra ,tehát eddig a wordpress.com-on volt a blog ingyen!

'albhu' wrote on '2010-04-14:

most váltottam domainra ,tehát eddig a wordpress.com-on volt a blog ingyen!

A problémát megoldottam! A segítséget köszi! A Hiba megoldása : Jogok 777re állítása!

Nos akkor nyitottál egy kaput a betolakodóknak is :slight_smile:

Igaza van hgrg-nek nem kell olyan merészen osztogatni azt a jogot. Itt nézz utána ezeknek a dolgoknak szerintem: http://codex.wordpress.org/Changing_File_Permissions

'hgrg' wrote on '2010-04-14:

Nos akkor nyitottál egy kaput a betolakodóknak is :)

Más hogy nem engedte , ha most vissza állítom akkor maradni fog az egész vagy szenvedhetek vele? a 755 az jó már nem? köszi a segítségetek! :)

Hey! Amikor szeretném exportálni az oldalam és a letöltés gompjára kattinrok ez jelenik meg… hogy lehet megoldani hogy le tudjam szedni az export fájlomat?

Warning: strip_tags() expects parameter 1 to be string, array given in /users/oldal/www/wp-includes/formatting.php on line 2773

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /users/oldal/www/wp-includes/formatting.php:2773) in /users/oldal/www/wp-admin/includes/export.php on line 44

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /users/oldal/www/wp-includes/formatting.php:2773) in /users/oldal/www/wp-admin/includes/export.php on line 45

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /users/oldal/www/wp-includes/formatting.php:2773) in /users/oldal/www/wp-admin/includes/export.php on line 46

Sziasztok!

Egy problémába ütköztem, de sajnos nem látom belőle a kiutat, így hozzátok fordulnék segítségkéréssel. Szükségem lenne exportálni a wordpress oldalról (iPhoneHungary.hu) az adatbázist, főleg a hozzászólások miatt (kb. 8000 db komment).

Az eszközök/exportálás után viszont az alábbi hibaüzit kapom.

Hibaüzi

Van egy másik oldal is, az iPadHungary.com, ugyanazt a témát, sablont pluginokat használjuk, és ott működik, azonnal le is lehetne tölteni az xml fájlt. Az iPhoneHungary.hu esetében viszont nem műxik.

Próbáltam azt is, hogy az összes bővítményt kikapcsoltam, hátha esetleg valami bekavar, de akkor is ugyanazt a hibaüzit kapom. Lehetne ezt valahogy javítani, mert mindenképp szükségem lenne egy xml fájlra a hozzászólások miatt.

(Disqus hozzászólásrendszert szeretnék telepíteni, de valamiért nem szinkronizálja be a 8000 kommentet, így úgy gondoltam, hogy akkor a Disqus-ba beimportálnám azokat, de ahhoz először ki kellene exportálnom őket.)

Segítségeteket előre is köszönöm.

tudom javasolni az összes WP alapcsomag file újra feltöltését :slight_smile:

Basszus, erre nem is gondoltam, pedig nagyon nagy ötlet. Nagyon köszönöm! Megpróbálom.

Kipróbáltam, de sajnos semmi, pedig mindent felülírtam.

egy tipp: log-okat nézd meg, lehet hogy modescurity rule stb kavar be neki… ha minden kötél szakad akkor sql back

Sziasztok

Új tárhelyre szeretnék költözni, kiexportáltam az adatbázis, majd importálnám az új helyen, de kis idő után ilyen hibaüzenet fogad:

Quote:

Hiba

SQL-lekérdezés:

--

-- Adatbázis: `DBname`

--

--

--

-- Tábla szerkezet: `wcs_lang`

--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `wcs_lang` (

`id` int( 11 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT ,

`short_name` varchar( 20 ) NOT NULL ,

`codepress` varchar( 255 ) NOT NULL ,

`name` varchar( 255 ) NOT NULL ,

PRIMARY KEY ( `id` )

) ENGINE = MYISAM DEFAULT CHARSET = latin1 AUTO_INCREMENT =13;

A MySQL mondta: Dokumentáció

#1046 - No database selected

Közben újrakezdtem az egészet, lehet rosszul importáltam ki az egészet.

Azóta továbbjutottam egy lépéssel, most már sikeres volt az importálás. Viszont felmásoltam egy új wp-t, de nem akar bejönni a wp-admin/install.php. Azt írja ki, hogy nem sikerült létrehozni az adatbázis kapcsolatot, pedig szerintem helyesek a wp-configban az adatok.

ha nem sikerült neki akkor nem helyesek…

Most már sikerült, rossz volt a mysql szerver neve.