Sok blogon láttam, hogy ha bizonyos mozaikszavak fölé visszük az egeret, akkor megjelenik azok magyarázata. Ezt ugyebár az acronym-taggel érhetjük el. De…
Van olyan oldal, ahol ha kommentben írjuk le a szót, akkor automatikusan hozzárendeli a szó acronym-ját. Például, ha beírom, hogy CSS, akkor az egeret fölévíve ezt látom: Cascading Style Sheet.
Code:
CSS
Érdekelne, hogy létezik-e WordPress alá ilyen plugin...
nekem egyik sem tetszik. egy olyannak örülnék, aminek van admin felülete, ahova én írhatnám be, hogy mely szavakra/rövidítésekre mit írjon ki leírásnak, ha felé úszik az egér… ilyen sajnos /még/ nem találtam.
Belépsz az adminba -> Intéző -> Acronym. Ezután beírod a rövidítést és a teljes szöveget. Ha az a rövidítés már létezik, akkor kicseréli arra. Pl. ott a WTF. Ha beírom, hogy “WTF” - “Namiagörcsvan?”, akkor onnantól ez fog megjelenni.
bakkerfreddi, dejóhogyszólsz! pedig tegnap fel is tettem, belepislantottam a kódjába és nyugtáztam, hogy fix a listája, mert a beállítások között nem találtam menüjét. perszehogynem, mert az intézőbe pakolta.
szóval köszönet, működik, és pont olyan amilyen kell!
minimális plusz kellett hozzá a CSS-be, mert alapból az IE nem nagyon pöttyözte alá: