accordion menu CSS

Sziasztok!

Van egy apró, de annál idegesítőbb gondom. A elgidegesítőbb, hogy nem is vallom magamat kezdőnek a WP-ben. Nos, röviden:

Kértek Tőlem egy oldalt, nagyrészt statikus tartalom, a késöbbiekben blogbejegyzések. A wp ideális megoldásnak tünt, sőt, nagyon jól be is vált, minden elvárást hozott szépen. Egyetlen bajom, hogy accordion menut használok (http://bruzed.com/accordion-menu/) - egyébként remek kis plugin - de nem tudom formázni. A Faq-jában ennyit találtam róla: By modifying the CSS class for the pages widget. Igen ám, de bárhogyan próbálkozom, nem sikerül formázni a létrejövő menüpontokat. Tudna vki segíteni, hogy milyen CSS osztályokkal, vagy id-kkel lehetne hatni rá?

Köszönettel

Firebug-ot ismered? Ő megmondja neked milyen osztályokat használ a menü. De gondolom a plugin mappájában van a css-e is. Esetleg ha adsz egy linket a saját oldalról?

benne vannak a plugin js-ében :wink:

li.widget_pages

li.widget_pages ul

li.widget_pages ul ul

li.widget_pages ul ul ul

ul.accordion-menu ul

ul.accordion-menu li a

Nagyon köszönöm mindkettőtöknek. Egyrészt ismerem ugyan a firebugot, de vmiért kapkodásomban nem használtam. Másrészt mano által írt osztályok segítettek végül, és bár voltam közel a megoldáshoz, máshonnan közelítettem, és magam hoztam létre új classokat, aminek iagzán semmi értelme nem volt. Kissé megzavart, hogy több osztály is van egy egy helyn nyilván a js miatt. Úgyhogy most kigyomláltam a témát a firebuggal, és használom azokat az osztályokat, amiket kell…

Köszi újra.