Sziasztok!
Tudtok olyan plugint ajánlani, amivel egyszerűen lehet abc szerint tartalmat (pl. könyvtárakat, vagy urlt lehet beállítani) listázni?
Köszönöm a segítséget!
Basszuskulcs!
Olvass már vissza a Fórumon, légyszíves! Használd a Fórum keresőjét, vagy a Google-t - sokszor volt már szó róla!
http://www.google.hu/search?q=wp+list&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a
(itt mindjárt az első három találat… )
Itt rákerestem és nem volt találat - most már van - ABC listázás -ra is ez a téma.
Nem írtam volna, ha találok itt választ rá.
Segítséget itt vártam volna, nem a googletól (google mindig ott van).
Joomla fórumon is elsőre leugattak, itt is ez van, nem értem miért?
Köszönöm a segítséget, megnézem amit belinkeltél.
Segítséget itt vártam volna, nem a googletól (google mindig ott van).
Joomla fórumon is elsőre leugattak, itt is ez van, nem értem miért?
Mert több energiát öltél abba hogy új témát nyiss és megvárd a választ minthogy kerestél volna, ilyen baromi egyszerű.
Tudod, naponta betéved ide valaki, és olyannyira alapvető kérdést tesz fel (ami egyébként vagy ott van a wp admin felületén, vagy a codexben, esetleg a google első pár találata között...), hogy egy idő után még a legjámborabbainkat (hú, jól írtam?) is kihozza a sodrából. :rolleyes:
Kikérem magamnak, hogy leugattalak!
Egyszerűen annyit tettél, hogy kényelmesen beírtál egy kérdést, amire 3 másodperc alatt találhattál volna választ. Nagyon szívesen segít itt bárki bárkinek - saját szabadidejében, saját energiáját felhasználva - csak azért azt senki nem várhatja el a másiktól, hogy mindent meg is csináljanak helyette. Legalábbis az elemi dolgokat nem.
Csak úgy, próbaképpen, a Fórum keresőjében (és akkor más kereső-kifejezéseket nem is próbáltam):