Ha kiszeded, NEM FOG MŰKÖDNI a galériád.
Egyébként vagy a sablon vagy a galéria (tiles gallery?) bővítmény teszi bele. Azoknak a php fájljaiban kell szétnézned.
Minden működik az oldalamon! nem ezzel van a bajom, nincs is letöltve galléria saját média hozzá adás-t használom… az a bajom, hogy adwords nem fogadja el hogy a php fájban valahol van valami hiba ami nem is látható!!
ez a hiba kódom: autoptimize_e313cff5c2201b52d5538d9a2538dd27.js:1 Uncaught TypeError: $(…).tilesGallery is not a function
de nem tudom, pl az oldalak forráskódját hol találom? egyesével a meglévő oldalaimat itt nem lehet szerkeszteni?
Sajna én még annyira nem vágom wp-t én eddig html oldalak sajját kezüleg csináltam…segítséget megköszönöm
Valószínűleg ütközik a sablonnal vagy más bővítménnyel. Azaz javítanod kell vagy lecserélni / vagy azt lecserélni, amivel ütközik.
https://wordpress.org/plugins/final-tiles-grid-gallery-lite/faq/ - első megjegyzés.
Javítás:
Összes bővítmény kikapcs, alapsablon bekapcs, galéria plugin bekapcs (már ha nem a sablonba van integrálva).
Itt látod a hibákat:
Jobbklikk: Inspect element
FF - Web Console - JS fül
Chrome - Console - Errors fül
használt sablon bekapcs - ellenőrzés.
Egy bővítmény bekapcs - ellenőrzés.
Következő bővítmény bekapcs - ellenőrzés…
Amikor elérkezel oda, hogy újra előjön a hiba, akkor a ludas is meglesz.
Forráskód:
A böngészőben általában ctrl+u.
A fájlokban: a wordpress egy dinamikus tartalomkezelő rendszer. Ezért egyben egyesével nem fogod az oldalak forráskódját megtalálni.
Alapvetően a sablonban leginkább ezekből tevődik össze, oldal típustól függően: header.php, index.php, page.php, category.php, single.php, sidebar.php, footer.php.
kapcsolgattam össze vissza ez a hibás vagyis ezt írja ki hibának autoptimize_e313cff5c2201b52d5538d9a2538dd27.js:1 Uncaught TypeError: $(…).tilesGallery is not a function
autoptimize ezt állitgatom jobbra balra, leszedtem már de akkor meg a tilesgallerít hiányolja, ami azért érdekes mert nincs is feltelepítve semmilyen képnézőm, másnak még soha nem volt ez gond?
Tényleg semmi hiba nincs a weblapon müködik csak adwords szórakozik … http://christalagency.hu/mikulas/ Chrome alatt f12 megnyomásával adja ki ahibát…