A WooCommerce és a számlázóprogram összekapcsolása

Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket, hogy van egy woocommerce webáruház és egy számlázó program.

Azt a feladatot kaptam, hogy a két eszköz tudjon egymással kommunikálni.

Amikor egy vevő a webáruházban megrendel egy terméket, akkor a számlázóprogram megcsinálja a számlát és ne kézzel keljen megírni. A másik, hogy a készlet szinkronban legyen a két eszközön.

Mi a számlázóprogramom 2019-et használjuk, ebben van olyan lehetőség, hogy a weboldallal kommunikáljon FTP szerveren keresztűl. Ott akadtam el, hogy a WooC-ba kéne egy olyan plugin ami percenként nézi, hogy van-e új rendelés, és ha igen azt legenerálja egy XML formátumban és feltölti az FTP szerverre. Ez után kiveszi a készletből megrendelt mennyiséget.

Ebben kérném segítségeteket.

Köszönöm

Itt egy ügyes húzással élhetsz: egy-két db jól megírt - pl. az Automattic által - plugint megnézel, hogyan kommunikálja kifelé a megrendeléseket.

A kimeneti XML generálás egy WC hook-ban optimális, sajnos nem időzítve.
Az FTP-re való feltöltést viszont nem szabad ebben a hook-ban elvégezni, mert nem lehet újra próbálkozni, és nagy UX baki feltartani a vásárlót vele. Tehát a feltöltés wp-cron-ban optimális.

http://www.szamlazoprogramom.hu/webaruhaz-kapcsolat/ Ezt elolvasva úgy nézem, azt tervezed, hogy a WC tárhelyétől különböző másik FTP-n tartod az XML-eket, ahonnan majd a SzamlazoProgramom letölti. Ez egy jó húzás! (vagy félreértem?)

Vigyázz! A megrendelésnek nagyon sokrétű az élet útja, nem csak létrejönni tud.

15 percig ingyen segítek plugint tervezni.
+36-20-4242498 viktor@szepe.net skype: szepe.viktor

Annál többet havi bérben, pl. https://packagist.org/packages/szepeviktor/phpstan-wordpress

ha az ember a problémáját beírja a google keresőbe, akkor a sok fáradtságot $99 árán el lehet kerülni