Áttértem a suffusion theme-re

Korábban a MyMag theme-t használtam, de eléggé szűkös a beállítási lehetősége, amiatt áttértem volna a Suffusion theme-re. Az átállás többé kevésbé sikerült, de nem tudom, hogy hogyan lehet beállítani a wordpressel, hogy a menük szerkezete ugyanaz legyen, mint korábban volt. (wp 2.9.2)

Korábban működött a www.ingatlanatiras.hu/adok-illetekek-di … t-illeteke típusú (mélyebb) szerkezet, de most (Wp 3.2.1) nem tudom csak így beállítani: www.ingatlanatiras.hu/haszonelvezet-illeteke (tehát egy szinten, kimarad belőle egy nagyon fontos rész, ami seo szempontból fontos volt…)A problémát az okozza, hogy az átállás miatt teljesen visszaesett a keresési forgalom. (A korábbi heti 1200-1500 ról napi 1-2 re.)

Sürgős megoldást kell találnom, mert ha sokáig így marad, akkor nagyon visszaesek és egyre tartósabban.

több teljesen különböző dologról beszélsz nem értem mit akarsz mit csináljunk, mert google-t “rendreutasítani” hogy terelje feléd az embereket még mi sem tudjuk.

Szóval: Menü szerkezete számomra annyiban áll, hogy beállítod, hogy melyik menüpont után mi következzen, mi legyen mi alá berendelve.

Van egy ettől teljességgel független dolog, az, hogy hogyan építed fel a permalink struktúrád. Az is teljesen rajtad múlik:

Beállítások: Közvetlen linkek.

nem látok egyetlen kérdést sem.Az meg h visszaesel szívás, de ettől nem fogja senki sem hamarabb megtalálni a topicot ill. senkinek sem fog gyorsabban az eszébe jutni a megoldás… már ha felteszed a kérdésed…

Közvetlen linkek beállításai:/%category%/%postname%/Ennél egyértelműbben nem lehetett volna leírni! :wink:


'KardiWeb' wrote on '2011-09-20:
Közvetlen linkek beállításai:

/%category%/%postname%/

Ennél egyértelműbben nem lehetett volna leírni! ;)
Jelenleg a %postname% módszert alaklamazom.

Leírom pontosabban hogy miről van szó:


A menüben van néhány menüpont. Ebből az egyik az "adók illetékek" ebben a menüpontban vannak almenük. Az a baj, hogy a link struktúra nem követi ezt. Vagy legalábbis nem tudom hogyan kell beállítani.

Azt szeretném, ha almenü van, akkor az ahhoz tartozó oldal eggyel mélyebb szinten legyen a linkben is.

Lehet, hoyg pofon egyszerű dologról van szó... De fogalmam sincs hogyan tehetek egy oldalt egy szinttel lejjebb a linkben.

Nagyon egyszerű a dolog: vagy elérakod a kategóriát a link struktúrában, vagy nem rakod elé :slight_smile:

Ezt állítod be a közvetlen linkekkel. Ez NEM SA SABLONON múlik, ahhoz SEMMI KÖZE!

KardiWeb volt olyan kedves megválaszolni a kérdésed -mely így a második hozzászólásod után már nekem is egyértelmű…-:Közvetlen linkeket állítsd át ilyenre:

/%category%/%postname%/

Ez természetesen minden bejegyzésre igaz lesz…

Köszönöm! Rendbejött… Egy életre megtanultam…

De nem 100%-os a megoldás, mert így a blogbejegyzések elé is odateszi, hogy “nincs kategorizálva”, pedig a korábbi honlapon nem volt ilyen… Na ezzel még küzdenem kell.A visszaesés egyértelműen amiatt volt, hogy megváltozott az oldal menüszerkezete és talán a theme is… Máshoz nem nyúltam. Nem hiszem, hogy amiatt büntetett volna, hogy nem WP 2.92 hanem wp 3.2.1Igen kellemetlen következmény. kb 25 - 30 fokos szögben emelkedett a látogatottság folyamatosan és egyenletesen. Elkeserítő hoyg a WP frissítési kényszer miatt bukjak ekkorát. Márpedig az okozta… Fel akartam tenni egy plugint, ami 3.21 alatt fut. Igenám… De a régi sablont nem igazították ehhez, úgyhogy sablont is kellett cserélnem. Aztán a css-eket átirogatni, meg a php belepiszkálásokat… SZóval legközelebb 100 szor meggondolom, hogy frissítsek-e… De akkor meg jönnek a hekkerek… Na meg vagyok áldva ezzel a WP-vel. Ekkorát nem szívtam még egy átállással.

Sajnos a weblap-szerkesztés ilyen.

Az egyetlen megoldás: Saját motorok / hosszabb kiadású / kevesebb változtatású motor használata. De az meg nem lessz ennyire keresőoptimalizált.

Kompromisszumokat kell kötni. Sajnos a technika ilyen, egyre gyorsabban évül el.

A rend helyreállt! Ma már újra elértem a látogatottsági számot.Remélem, hogy ez a suffusion theme már hosszabb távon jó lesz.