A témák címei és a helyesírás

Üdv mindenkinek!

(Ezt nem a szerkesztőknek üzenném, hanem inkább a tagoknak. Csak ezt az alfórumot találtam leginkább relevánsnak.)Szeretném a közösség tagjainak (kiemelten az újabb, frissebben regisztrált tagok) felhívni a figyelmét arra a kis apróságra, amit úgy nevezünk: Helyesírás.

Nem várom el, hogy a hozzászólásokban is helyesen írjatok.(Pedig azért illene, lássuk be. Internetes kultúra ide vagy oda.) Arra kérlek titeket, hogy amikor új témát/topic-ot nyittok, fordítsatok 1 rövid percet a következőre:
 • Témát nagy kezdőbetűvel kezdtétek-e
 • Minden betű a helyén van-e (Nincs-e kihagyva vagy félregépelve)
 • Van-e értelme a téma címének  Borzasztóan zavaró számomra (és szerintem sokak számára) olyan téma címeket olvasni, amiből nem hogy a téma tartalmára, de elképzelésére sem tudunk következtetni. Nem szeretek szó kirakós játékot játszani, hogy vajon itt mit írt el a téma indító.  Semmi extra dolgot nem szeretnék kérni, csak egy általános iskolai végzettséghez illő írást. Úgy érzem ez nem olyan nagy kérés.  Kellemes további fórumozást mindenkinek!  Személyes megjegyzés:

  Abba a témába szívesebben nézek bele, aminek a címe rendes és a leírása is rávilágít a téma indításának okára. Így gyorsabban adok választ az ilyen témákban. Persze ez csak az én esetem…

Hmm akkor fűzzük hozzá azt is, hogy a pontrendszer a köszönés/szidás kikerülését IS szolgálja szóval…