A tanulás kezdete.

Sziasztok!Szeretnék megtanulni weboldalt készíteni worldpress alapon. Az alapfogalmakkal sem vagyok tisztában. Ha valaki nem tartja túl idegesítőnek a kérdéseimet és válaszol rájuk azt előre is nagyon köszönöm.1,) A worldpress csak működteti a weboldalt vagy a design-t is el lehet vele készíteni.

2.) A mysql adatbáziskezelőt a weboldalt működtető szerverre kell telepíteni vagy a worldpress-en belül kell létrehozni.Köszönöm a drága időtőket.ÜdvAmatőr

A Mysql telepítést, frissítést, karbantartást a tárhel yüzemeltetője végzi jobb esetben, hisz ezért is fizetsz neki. :slight_smile: A megjelenést html és php szerkesztő programokkal tudod módosítani. Ehhez érdemes online ingyenes html levkékkel kezdeni.A WordPress csak maga egy motor. A megjelenés a kaszni, a külső.


'syska' wrote:
A Mysql telepítést, frissítést, karbantartást a tárhel yüzemeltetője végzi jobb esetben, hisz ezért is fizetsz neki. :) A megjelenést html és php szerkesztő programokkal tudod módosítani. Ehhez érdemes online ingyenes html levkékkel kezdeni.

A WordPress csak maga egy motor. A megjelenés a kaszni, a külső.
Köszönöm, tisztult a kép szép estét.

'Lazarevic' wrote:
Huhh, ez nem ilyen egyszerű :)


...
Köszönöm a sok jó tanácsot és a linkeket megnézem mindet, szép estét neked.

Üdv,Érdemes a következő oldalakon szétnézni a kezdetekhez:http://www.wordpress2you.com/http://www.efrud.hu/http://www.kardiweb.org/http://www.code-art.hu/Találtam neked egy WordPress kézikönyv szerűséget:

http://aeonline.hu/szakdolgozatom/wordpress_tartalomkezelo_bemutatasa.htmLehet hogy a karakterkódolásával baj lesz de csak át kell állítanod a böngésződben.

Remélem hasznát veszed ezeknek a segítségeknek.

Köszönöm megnézem.