Sziasztok!
Van egy általam dédelgetett oldal (www.novohome.hu), ami elég érdekesen viselkedik az utóbbi időkben.
Tegnap tapasztaltam először (ügyfél hívott hajnalban), hogy eltűntek a kategóriák.
Minden oldal megvan, minden bejegyzés megvan, de kategória egy sincs. Na, elkezdtem kotorni valami régi mentés után, találtam egy márciusit, ami nem volt rossz, mert abban a kategóriák ugyanazok.
Próbáltam adatbázist menteni DB Optimizerrel, de azon kívül, hogy kiírta, hogy »WordPress Database Backup« nem csinált semmit. Próbáltam a WP DB Managert, de az sem.
Próbáltam a PhpMyadminnal, de ő azt üzente, hogy »export.php: Missing parameter: what« illetve »export.php: Missing parameter: export_type«.
Küzdöttem, mint zsírsertés a jégen, gugliztam ezerrel, túrtam a fórumot, próbálgattam a mentést és egyszercsak sikerült. Abban a pillanatban viszont a kategóriák is előkerültek, úgyhogy örültem, de idegesített, hogy nem tudom, mitől.
Ja, és még egy érdekesség: a beállítások összehasonlítása végett megnéztem a többi oldalam ugyanennél a szolgáltatónál (Magyar Hosting – Tárhely.com vagy most épp minek híjják) és adatbázist azoknál sem tudtam menteni, de azoknál a kategóriák nem vesztek el.
És ma reggel ugyanez van. Tudja valaki, hogy mi csinálja ezt?
Szia!
Szeritnem hiányzik a .htaccess fájl, vagy nincs php-rewrite. Menj fel FTP-re és nézd meg, hogy megvan-e az említett fájl a weboldalad gyökerében.
vagy
Admin -> beállítások -> Közvetlen linkek és simán ments rá
Sajnos megvan a .htaccess fájl is, és a php-rewrite is…
Ismét az a helyzet, hogy a PhpMyadminban nem tudok se exportálni se törölni se semmi.
Kínomban már azt próbáltam, hogy egy tegnapi mentést visszatöltök egy full ürítés után, de nem hagyja se kiüríteni a táblákat se eldobni azokat.
Most frissítettem a wp-t, megjelennek a bejegyzések, de nem tudom kibontani őket, az admin felületen meg még mindig nem látom a kategóriákat.
Szia!
Ãrj a szolgáltatódnak, hogy az adatbázis műveletek nem mennek phpmyadmin-ból. Lehet, az egész el van cseszve. Én már jártam így, hogy kerestem a hibát, mint te is és végül kiderült, hogy az adatbázissal volt a gond.
Ööö… most érdemes megnézni: az ágyak kategóriában a termékek sorrendje minden frissítésnél változik!
Nálam nem Dexter, fixek.
Hát, akkor Te vagy az egyetlen… sajnos nálam is változik, meg megkértem még néhány ismerőst, hogy teszteljék.
Nálam is fix.
Változik! Rossz az a rész. Dátum szerint van alapból a rendezés ott? (mert lehet random is listáztatni a postokat wp-ben )
Lehet rossz az adatbázis,esetleg hiányoznak a dátumok.
Ãgy lehetetlen segíteni, sajna több tucat oka lehet.
Lehet állítani a randomlistázást kódolás nélkül? Fura nekem, hogy csak az a kategória ugrabugrál, de én nem állítottam át semmit.
Kedves László, Király vagy!
Elszabódtak a dátumok és minden bejegyzésnek percre ugyanaz a dátuma! Ezért szegény wp nem tudja, hogy mi a pók van. Köszönöm!