A szolgáltatóm beteg, vagy az oldalam???

Sziasztok!

Van egy általam dédelgetett oldal (www.novohome.hu), ami elég érdekesen viselkedik az utóbbi időkben.

Tegnap tapasztaltam először (ügyfél hívott hajnalban), hogy eltűntek a kategóriák.

Minden oldal megvan, minden bejegyzés megvan, de kategória egy sincs. Na, elkezdtem kotorni valami régi mentés után, találtam egy márciusit, ami nem volt rossz, mert abban a kategóriák ugyanazok.

Próbáltam adatbázist menteni DB Optimizerrel, de azon kívül, hogy kiírta, hogy »WordPress Database Backup« nem csinált semmit. Próbáltam a WP DB Managert, de az sem.

Próbáltam a PhpMyadminnal, de ő azt üzente, hogy »export.php: Missing parameter: what« illetve »export.php: Missing parameter: export_type«.

Küzdöttem, mint zsírsertés a jégen, gugliztam ezerrel, túrtam a fórumot, próbálgattam a mentést és egyszercsak sikerült. Abban a pillanatban viszont a kategóriák is előkerültek, úgyhogy örültem, de idegesített, hogy nem tudom, mitől.

Ja, és még egy érdekesség: a beállítások összehasonlítása végett megnéztem a többi oldalam ugyanennél a szolgáltatónál (Magyar Hosting – Tárhely.com vagy most épp minek híjják) és adatbázist azoknál sem tudtam menteni, de azoknál a kategóriák nem vesztek el.

És ma reggel ugyanez van. Tudja valaki, hogy mi csinálja ezt?

Szia!

Szeritnem hiányzik a .htaccess fájl, vagy nincs php-rewrite. Menj fel FTP-re és nézd meg, hogy megvan-e az említett fájl a weboldalad gyökerében.

vagy

Admin -> beállítások -> Közvetlen linkek és simán ments rá

Sajnos megvan a .htaccess fájl is, és a php-rewrite is…

Ismét az a helyzet, hogy a PhpMyadminban nem tudok se exportálni se törölni se semmi.

Kínomban már azt próbáltam, hogy egy tegnapi mentést visszatöltök egy full ürítés után, de nem hagyja se kiüríteni a táblákat se eldobni azokat.

Most frissítettem a wp-t, megjelennek a bejegyzések, de nem tudom kibontani őket, az admin felületen meg még mindig nem látom a kategóriákat.

Szia!

Írj a szolgáltatódnak, hogy az adatbázis műveletek nem mennek phpmyadmin-ból. Lehet, az egész el van cseszve. Én már jártam így, hogy kerestem a hibát, mint te is és végül kiderült, hogy az adatbázissal volt a gond.

Ööö… most érdemes megnézni: az ágyak kategóriában a termékek sorrendje minden frissítésnél változik!

Nálam nem Dexter, fixek.

Hát, akkor Te vagy az egyetlen… sajnos nálam is változik, meg megkértem még néhány ismerőst, hogy teszteljék.

Nálam is fix. :slight_smile:

Változik! Rossz az a rész. Dátum szerint van alapból a rendezés ott? (mert lehet random is listáztatni a postokat wp-ben )

Lehet rossz az adatbázis,esetleg hiányoznak a dátumok.

Így lehetetlen segíteni, sajna több tucat oka lehet.

Lehet állítani a randomlistázást kódolás nélkül? Fura nekem, hogy csak az a kategória ugrabugrál, de én nem állítottam át semmit.

Kedves László, Király vagy!

Elszabódtak a dátumok és minden bejegyzésnek percre ugyanaz a dátuma! Ezért szegény wp nem tudja, hogy mi a pók van. Köszönöm!