A Slider-em nem működik

Sziasztok!A Graphene nevű sablont használom, mely natívan tartalmaz egy Post Slider-t.A probléma leírása:Mivel már nagyon sok módosítás volt oldalaimon és a bejegyzéseimen, ezért úgy döntöttem, törlök az adatbázis “wp_posts” táblájából néhány régi id-t, amelyek a post-ok és page-ek régi állapotait tartalmazzák. Ez meg is történt, minden oldalhoz és bejegyzéshez csak az utolsó 3-4 revíziót hagytam meg. Nem is volt semmi gond mindaddig, amíg észre nem vettem, hogy a Slider-em nem működik.

Azóta újratelepítettem a sablont, letöröltem majd teljesen előröl újraírtam az összes bejegyzést de semmi, a Slider továbbra sem műxik.Valaki meg tudná mondani mi történhetett, mit törölhettem le, és hogy hogy lehetne ezt megoldani?A válasz sürgős lenne, segítségeteket előre is köszönöm!

akkor ne a beépítettet hanem egy másik, slidert használj 4

Kösz a tippet GeriTol, de ha valami eddig jól működött, és látszólag ok nélkül most nem működik, akkor szeretem megoldani a problémát, nem lecserélni az eszközt. És egyébként meg is oldódott!

SziasztokLátom jó régi téma, de inkább felélesztem ahelyett hogy nyitnék egy újat. Graphene-t használok én is, és egy ideje már nem működik a slider. Automatikusan egyáltalán nem mozog, ha rákattintok akkor csak beszúr az url végére egy #-t. Van valami jó ötletetek?Köszönöm

Milyen verziójú Grephene-t használsz?

3.3.1. Most kikapcsolgattam egyesével a plugint. w3 total cache csinálja. Van valami ötletetek hogy tudnám együtt használni a kettőt?

Hát ezt így nem tudom megmondani. Próbáld meg esetleg feltenni a kérdést a Graphene Support Forum-on, ott talán többen tudnak segíteni.

Még egy picit tudtam szűkíteni. minify miatt nem működik megfelelően. Pedig az jó dolog :smiley: nem tudom hogyan mehetne a kettő együtt illetve hogy miért függenek egymástól

Üdv![font=Arial, Helvetica, sans-serif:2egpqkug]HealthStyle 1.0 free sablont kezdtem el használni sajnos a slider meghalt. Volt egy szerver hiba egy csomó minden elveszett és rá 3 napra a slider is megadta magát. Tudnátok valamilyen segítséget nyújtani? Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok csak légyszíves segítsetek.[/font:2egpqkug]

Hali!Minden sablonba beépített slider más és más, ebben itt az általános fórumon nem hiszem, hogy sokan fognak tudni neked segíteni.Javaslom, vedd fel inkább a kapcsolatot a sablon szerzőjével, anno nekem is ő segített, amikor gondom volt a sliderrel (és még sok minden másban is).

Köszi a segítséget már írok is neki.