A sablonod nem kaphat WooCommerce támogatást

Sziasztok!Olyan problémám lenne, hogy a sablonom nem kaphat WooCommerce támogatást és emiatt a webshop nem úgy jelenik meg ahogy szeretném, illetve a termék lapján a “hosszabb” leírás nem is látható!Olyan mind ha minden egymás alatt lenne, pedig a kép mellett kellene, hogy legyen!Alap sablonnál, megjelenik minden információ. Próbáltam a page.php átírni mint ahogy javasolják, de nem találom bent azt a részt amit ki kellene cserélni!Előre is köszönöm!


És milyen sablont használsz?

A cheop nevezetu sablont! a wplocker.com rol töltottem le

azaz lopott sablont használsz…Szerintem ha megveszed, biztonsan lesz támogatás is, ha mástól nem, a fejlesztőtől.Ha jól sejtem, erről van szó:http://themeforest.net/item/cheope-shop-flexible-ecommerce-theme/3409344

Amit letöltöttél sablon az 1.4.1-es verzió, de elvileg már létezik 1.8.2-es frissítés, ami valószínűleg fizetős (60$).

A WooCommerce 2 támogatás pedig csak az újabb sablon verziókban van.

Tehat ha fizetek erte 60 dollart akkor minden működik rajta?teljesen uj vagyok ebbe a temaba! nemtudtam eldonteni ott a themeforestdn hogy most lenyegeben mennyibe is kerul a sablon ,illetve hogy mit kapok a penzemert?mert van ott 2000 dollaros ar is?

A kereskedelmi sablonok warez verzióiban sokszor hiba van, illetve az eredeti sablonban nem lévő kódok (pl. amivel majd spam küldésre tudja használni a mailcímedet vagy kártékony kódok).Az olcsóbb (néhány 10 dolláros) ár a normál felhasználói licensz.A drágább ár egy úgymond fejlesztői licensz, amivel már akárhány ügyfelednek is jogtisztán használhatod a sablont,

Köszönöm a választ!meg esetleg abba tudnal segiteni, hogy hogyan működik a vasarlas a themeforesten! nekem sima bankartyam v an, hogyan tudok en errol utalni 60 dollart! vagy hogyan mukodik ez a vasarlas dolog!Köszönöm meg 1* a segítséget

A Paypalen keresztül tudsz vásárárolni náluk, vagy regisztráció után előre feltöltött keretből (szintén paypal-en kerersztül tudod feltölten).Ha nincs paypal fiókod, akkor, amikor a paypal felületére kerülsz, válaszd a “Pay with my credit or debit card” opciót, ott megadod a kártyaadatokat és már megy is az utalás.Ha esetleg kétségeid vannak: a paypal megbízhatóbb, mint a magyar bankok.

Köszönöm a segítségét!


Sziasztok!Bocs hogy beleszólok, de egy olyan kérdésem lenne ha vásárolok itt egy sablont abban a képeket ki tudom cserélni?

Sziasztok!Lenne egy ezzel kapcsolatos kérdésem, amikor kiírja, hogy nem kaphat a sablon támogatást, és rákattintok a megadott linkre, van még egy opció, a beállításhoz:A sablon funktions.php fájlját módosítsam a megadott parancsokkal. Meg tudjáktok mondani, hogy a fájlon belül hova kell bemásolnom a két megadott parancssort. (itt a link, amin írják: http://docs.woothemes.com/document/third-party-custom-theme-compatibility/)Csak legvégső esetben szeretném a meglévő sablont lecserélni egy másikra.Előre is köszi!! :slight_smile:

Szia!Én megvettem és kitudok benne cserélni mindent a megfelelőre! Érdemes venni mert amit en is letöltöttem innen-onnan, meg se közelíti az eredetit!

Hello!Nemtudom segít-e? Amikor én kerestem ezt találtam hozzá!http://www.youtube.com/watch?v=-Sqdy1QGUFM