A sablon beállítási lehetőség eltűnt

Sziasztok!

Az mitől lehet, hogy az eddig megszokottan, a jobb sávban lévő 'Sablon' és az ahhoz tartozó select mező eltűnt?

Tudjátok, itt lehet a saját sablonokat beállítani. (Alapból az 'Archives' és a 'Links' érhető el.)

Fogalmam sincs mitől tűnhetett el. Ment, aztán néhány plugint feltettem, beállítgattam. Most meg nem megy.

A pluginokat kikapcsoltam, de ez sem segített.

Köszi!

Üdv. Barna

Én csak sejtem…, sajna nem nagyon értek hozzá…, de az “Archives” Links" fájlodból (Megjelenés > Szerkesztő > archive.php) eltűnt a ezeknek a neve, valami ilyesminek kell ott lennie:

Code:

<?php

/*

Template Name: Contact Page

*/

?>

Én is egyszer töröltem az ilyeneket: "Template Name: Contact Page" na mondom, minek ez ide? Na, kiderült, ezért... A select mezőbe ezeknek a neve emiatt íródik ki...

Tehát neked valami ilyesminek kellene lenni az archive.php fájl elején:

Code:

<?php

/*

Template Name: Archives Page

*/

?>

'hitetlen' wrote on '2009-11-06:

Code:

<?php

/*

Template Name: Archives Page

*/

?>

Ezeket ellenőriztem, név egyezés nincsen, elvileg mindegyik ott van. Azért köszi!

Amúgy az a vicces, hogy a korábbi beállítások megmaradtak, csak változtatni vagy újat hozzáadni nem tudok. Konkrétan egy oldalra akarok ráhúzni még egy utolsó sablont.

Amíg más okosabb nem tudja, addig is:

Végső esetben Eszközök Export majd új WordPress motorba: Eszközök Import

Vagy máshol kipróbálod, hogy oda tolod fel az Eszközök Import fájlt…, és így szűkítheted a lehetőséget annak, hogy hol lehet a hiba…

'hitetlen' wrote on '2009-11-06:

Amíg más okosabb nem tudja, addig is:

Végső esetben Eszközök Export majd új WordPress motorba: Eszközök Import

Vagy máshol kipróbálod, hogy oda tolod fel az Eszközök Import fájlt..., és így szűkítheted a lehetőséget annak, hogy hol lehet a hiba...

Igen, ez nekem is eszembe jutott. Most meg is nézem.

Ha valaki időközben tud valami egyszerűbbet, ne tartsa magában!

Sikerült megoldani. Egy szűz Wordpress-be betöltöttem a kiexportált adatokat, de ezzel nem volt gond. Innen gondoltam, hogy a sablon fájloknál lehet valami elrontva.

A hiba az volt, hogy a style.css-ből balga módon töröltem a sablon információkat.

Az nem jó. :mellow:

Ja tudom. Máskor ilyenkor az van, hogy a sablon elemeit nem tudom szerkeszteni, vagy az admin felületen dob egy hibát, hogy rossz a sablon. De most semmi ilyesmi nem volt.

Hm érdekes. Nekem ha törlöm is a sablon információkat vagy épp fejlesztésnél elfelejtem beleírni (lusta vagyok épp :slight_smile: ) a css-ből és újraaktiválom a sablont, akkor nincs semmi ilyen probléma…

Na én ehhez (sem) értek vakarja a fejét :slight_smile: