A rendszer-üzenetek feladójának e-mail címe

Üdv,

Már lassan véget ér a karácsony… és vissza lehet menni a WP-hez. :slight_smile:

(Én magam már régen jártam itt… újra köszöntök mindenkit!)Jelenleg amikor a rendszer üzenetet küld ki (pl. új felhasználónak, vagy hírlevélre feliratkozónak az ALO EasyMail Newsletter pluginnal) a feladó e-mail: nevem@box557.bluehost.com. És nem az, amit beállítok a paraméterek között.Itt egy példa: www.arteur.hu … ha kérsz hirlevelet… ilyen feladótól jön az e-mail a kérésed megerősítésére.A BlueHost support ezt írta:Quote:

This is because our servers require you (or your script) to use a properly formatted, valid From: field in the email's header. If the From: field is not formatted correctly, empty or the email address does not exist in the cPanel, the From: address will be changed to [email="username@box###.bluehost.com"]username@box###.bluehost.com[/email]. To stop this, you do one of the two options:


1. You must change the script you are using to correctly use a valid From: header.

Examples of headers that should work would be:

From: user@domain.com


From:


From: "name"


Examples of headers that will NOT work:

From: "user@domain.com"


From: user @ domain.com
Hogy tudnék én alap dolgokat megváltoztatni? Van erre valami jó megoldás?

Próbáltam a wordpress@sajatdomain.hu e-mail címet is... az sem megy.

Javasolták, hogy a php.ini -t változtassam meg. Igen ám, de akkor minden honlapnak ugyan az lesz a rendszer-üzenet küldő e-mail címe...ami nem az igazi!
Kérdés:


Hogyan tudom megoldani, hogy a WP kimenő rendszer-üzenetei egy adott domainhez tartozó e-mail címről induljanak?
Köszi...

Tamás


p.s.


Kellemset és Boldogat... :)

Most így, telezserbós hassal az jutott eszembe, hogy mintha a WP alapból a wordpress@blogneve.hu/com/stb verziót használná… ilyen verzió, mint a tied egy ehhez hasonló módosítás után lenne elvileg: http://efrud.hu/wordpress-alapertelmezett-email-cim-csere/

Én pl. ezt használom: http://wordpress.org/extend/plugins/wp-from-email/