« Régebbi bejegyzések link lecserélése számokra

Egy kis segítségre lenne szükségem, remélem jó helyre írtam.

Azt szeretném ha az Blogom alján nem a “« Régebbi bejegyzések” link lenne jelen, hanem mondjuk

ehelyett számozva lennének az oldalak, 1-2-3 stb.

WP-Pagenavi nevű bővítmény kell neked.

charlie

Köszönöm a segítséget, erre gondoltam.

Sikerült feltelepítenem a kiegészítőt, illetve a Bővítmények között aktiváltam azt, de valamiért még most is a szöveges infó van a számok helyett.

A Beállításokban látom hogy ott van a PageNavi és van pár beállítás is, esetleg itt is át kell valamit állítani?

Nem rég kezdtem el a WordPress használatát, ezért még nem nagyon értek hozzá. :frowning:

Az oldalad sablonjának a fájljaiba is be kell szúrni a megfelelő kódot.

Valami ilyet keress:

Code:

És cseréld le erre:

Code:

Aztán még persze CSS-ben megformázod a kívánt kinézetre..

persze ez mind benne van a README-ben…

A Readmee kicsit nehézkes volt számomra, de végül is sikerült megcsinálom, annyi hogy az oldal alján ott van a sorozat vagyis az oldalak beszámozva, de a régebbi és újabb bejegyzések szöveg ugyan ott maradt.

De ez engem már hidegen hagy :rolleyes:

Köszönöm a segítséget!

'PistiSan' wrote on '2009-09-21:

A Readmee kicsit nehézkes volt számomra, de végül is sikerült megcsinálom, annyi hogy az oldal alján ott van a sorozat vagyis az oldalak beszámozva, de a régebbi és újabb bejegyzések szöveg ugyan ott maradt.

De ez engem már hidegen hagy :rolleyes:

Köszönöm a segítséget!

Mint mondtam, ezt a két sort vedd ki mindenhonnan, és nem lesznek ott....

Code:

Ez is sikerült :slight_smile:

Az általad írt sorok alapján kitöröltem, a téma mappán belül az alábbi fájlokból.

Code:

archives.php

index.php

search.php

Az alábbi sorokat

Code:

Működik a dolog.

Neked is köszi a segítséget :)

Ha legközelebb problémám lesz most már ide fordulok egyből, mert segítőkész emberek is vannak itt ahogy látom. :lol: